Hirdetés

Mi van akkor, ha játszik, streamel, netezik, vagy technológia segítségével tanul a gyerek?

|

Egyebek mellett ezekre a kérdésekre keresi a választ az OncoVR podcastsorozata.

Hirdetés

Bár a videojátékok egyre elfogadottabbak, és már sokkal előrébb jár a világ, mint tíz évvel ezelőtt, továbbra is fontos, hogy a szülők is kellően tájékozottak legyenek annak kapcsán, mit érdemes tudniuk és tenniük, illetve mit nem, hogyan alakíthatnak ki egy rendszert, amiben engedélyezett a játszás, de nem megy más tevékenységek rovására. Ugyancsak fontos tájékozottnak lenniük a gyermekek internetes aktivitásával, a közösségi oldalak veszélyeivel kapcsolatban.

És mi van akkor, ha a fiatalok nem csak játszani szeretnének, de közvetíteni is? Mit kell tudni a metaverzumról, illetve arról, hogy a technológia hogyan segítheti az oktatást? Ezekre a témákra is kitér az OncoVR e-szülő podcastsorozata, melynek minden részében egy-egy szakértővel vesézik ki az aktuális témakört.

Hirdetés

Az alábbi linkekre kattintva eljuthatsz a felvételekhez:

Az OncoVR kórházakba visz virtuális valóság-élményeket, mentális egészséget támogató, szakértőkkel közösen kifejlesztett szoftvereket. Céljuk az egészségmegőrzés támogatása, az egészségtudatosság terjesztése.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)