Hirdetés

Ennek a Castlevania-örökösnek Lugosi Béla a főszereplője

|

A Carpathian Night Starring Bela Lugosi játékcím több szempontból is csodálatos.

Hirdetés

Amikor olyan játékok jönnek szembe minden évben, mint az elképesztő ray tracing technológiákkal felszerelt Cyberpunk 2077, akkor nyilván senki nem akar Castlevania utánzatokat piacra hozni. Mondjuk a Tazcateket nem érdekelték a trendek, és visszavittek minket a 16 bites éra csúcspontjára, amikor a vizuális gyengeségeket hangulattal, zenével, és kőkemény pályákkal ellensúlyozták a készítők. Tény, hogy a Carpathian Night nem a legszebb játék a világon, de ettől még egy csoda.

A teljes címén Carpathian Night Starring Bela Lugosi egy Castlevania ihlette akció-platformer, melynek története szerint Dracula befolyása egyre messzebbre terjed a Kárpátok árnyékában, és Dorin apátra, a Kelemen-rend harcias szerzetesére és Irina Draculra, a vámpírúr leszármazottjára hárul a feladat, hogy megszabadítsák tőle a világot.

Hirdetés

Rengeteg izgalmas csata és trükkös csapda vár ránk, melyeken felülkerekedve legyűrhetjük majd a vérszívók leghatalmasabbikát. A karaktert ebben a játékban Lugosi Béla színészről mintázták, akinek legendás Dracula alakítása a mai napig megmaradt a vámpír mítosz szerelmeseinek emlékeiben.

A játék nagyrészt pozitív véleményeket kapott Steamen, ahol 16,49 euróért szerezhetitek be azt. A fejlesztők idővel konzolra is tervezik majd kihozni a mókát.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)