Hirdetés

Ez történik, ha felhívod a Fallout sorozatban szereplő telefonszámot

|

Érdekes, ám cseppet sem kellemes easter eggre lettek figyelmesek a nézők.

Hirdetés

Már a premier előtt hatalmas figyelem és várakozás övezte a Fallout sorozatot, így nem meglepő, hogy a múlt heti bemutató óta még a csapból is a Bethesda játékainak világát kibővítő produkció folyik. Természetesen az easter eggek sem maradhattak ki a sorozatból, amik között most egy igazán különleges kikacsintásra lettek figyelmesek a rajongók.

Egészen pontosan a hatodik részről van szó, amiben szerepelt egy telefonszám, méghozzá a Galaxy News Vault-Tech reklámjában, ahol a műsorvezető, Cooper Howard (Walton Goggins) éppen a rezidenciák előnyeit ismertette. A reklám végén, a képernyő alján jelent meg a 213-25-VAULT, azaz a 213-258-2858-as telefonszám, amit rögtön megcsörgetett egy-két kíváncsiskodó néző.

Hirdetés

Mint kiderült, a vonal valóban él: másik végén - néhány másodperc erejéig - csöppet sem bizakodásra okot adó sikolyokat lehet hallani, mielőtt automatikusan véget ér a hívás.

Önmagában ez nem tűnik hatalmas megfejtésnek, viszont a sorozat kontextusában már más a helyzet. Okkal feltételezhetjük, hogy a dolgok végül nem a terv szerint alakultak a korábban bemutatott Vaultban, de hogy ki lehetett a vonal másik végén és mi okozhatta a galibát, arról mi is csak találgatni tudnánk.

Bár a telefonszámot Magyarországról is fel lehet hívni, inkább azt javasolnánk, hogy csekkoljátok le itt, mi hallatszik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)