Hirdetés

Pamela Andersonba lesz szerelmes Liam Neeson a Csupasz pisztoly rebootjában

|

Az egykori Playboy-modell és Baywatch-sztár is csatlakozik a jövőre érkező film stábjához.

Hirdetés

Még mindig szoktatjuk magunkat a gondolathoz, hogy az Oscar-, Golden Globe-, BAFTA- és Tony-jelölt Liam Neeson alakítja majd a néhai Leslie Nielsen karaktere, Frank Drebin fiát, de már hivatalos, hogy jövőre bemutatkozik az amerikai mozikban a következő Csupasz pisztoly film az utóbbi évtizedekben nagyrészt véresen komoly akciófilmekben játszó északír színész főszereplésével.

A rövid életű, Nagyon különleges ügyosztály című sorozatból kinőtt Csupasz pisztoly trilógiát régóta szerette volna kibővíteni a Paramount, több száz millió dollárnyi oka volt rá, ugyanis az első három film elkészítése csupán 65 millió dollárba fájt, miközben az összesített jegybevételük 477 millió dollárnál állt meg.

Hirdetés

Az új részt már nem az eredeti alkotógárda (David Zucker, Jerry Zucker, Jim Abrahams és Pat Proft) jegyzi, hanem a Family Guy és a Ted franchise szülőatyjaként elhíresült Seth MacFarlane produkciós cége, a Fuzzy Door Productions. A rendezői székben Akiva Schaffer (Az örök kaszkadőr, Kertvárosi kommandó, Popsztár: Soha ne állj le (a soha le nem állással), Chip és Dale: A Csipet Csapat) foglalt helyet, aki Dan Gregor, Doug Mand, Mark Hentemann, Alec Sulkin és Seth MacFarlane közös szkriptjéből dolgozik.

Neeson kivételével eddig nem lehetett tudni, hogy kik játszanak majd az egyszerre folytatásként és rebootként szolgáló filmben, ám kevéssel ezelőtt egy újabb jól csengő név került fel a listára. Nem másról van szó, mint a Baywatch sztárjáról, a szexszimbólum Pamela Andersonról, aki a The Hollywood Reporter értesülései szerint éppúgy felforgatja majd Frank Drebin Jr. szerelmi életét, mint 1988-ban a Priscilla Presley alakította Jane Spencer az apjáét.

A forgatás májusban kezdődik Atlantában, a premierre pedig 2025. július 18-án kerül sor az Egyesült Államokban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)