Hirdetés

FPS-t és szerepjátékot ad ingyen a jövő héten az Epic Games Store

|

Aki időben lép, megint két játékkal gyarapíthatja a gyűjteményét.

Hirdetés

Már csak rövid ideig elérhető az Epic Games Store aktuális ajándék játéka, az egészen jó értékeléseket kapott, Ghostrunner című cyberpunk akció-platformer, mivel az ajtónkon kopogtat a váltás, szóval nem árt iparkodnia annak, aki még be szeretné húzni. A helyére két másik játék érkezik majd, amelyek megszerzéséhez egy teljes hét áll a rendelkezésünkre.

Ami a folytatást illeti, úgy tűnik, hogy a jövő hétre is két címet tartalmazó ajándékkosárral készül az EGS, melynek tartalmát idő előtt leleplezte egy, a múltban már számos alkalommal megbízható szivárogtató, bill-bil kun a Dealabs oldalán. Amennyiben helytállóak az értesülései, úgy április 25-e és május 2-a között egy FPS-t és egy RPG-t adhatunk hozzá kollekciónkhoz ingyen.

Hirdetés

A 2021-ben megjelent Industria egy párhuzamos dimenzióba, Kelet-Berlin torz tükörképébe visz minket nem sokkal a hidegháború vége után. Ebben a steampunk világban az eltűnt munkatársunknak igyekszünk a nyomára eredni, miközben gyilkos robotok törnek az életünkre.

A másik ajándék a Lisa széria mindkét felvonását (Lisa: The Painful és Lisa: The Joyful) magába foglaló Lisa: Definitive Edition. Egy pixelartos, posztapokaliptikus szerepjátékról van szó, amelyben folyamatosan olyan döntésekre kényszerítenek minket az alkotók, amelyek után szinte biztosan nyomorultul érezzük majd magunkat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)