Hirdetés

13000 játékkarakter egyetlen képen - te hányat ismersz fel?

|

Egy lelkes rajongó összegyűjtötte az SNES-éra majdnem minden karakterét, hogy azokat egy képre szorítsa be. Ti megtaláljátok a kedvenceteket?

Hirdetés

Lassan 25 éves lesz a NES utódjaként megjelenős Super Nintendo Entertainment System, amely dominálta a '90-es évek konzolpiacát. A konzol világsiker volt, hiába a késői indulás és a SEGA Mega Drive-val való éles versengés, így is a 16 bites korszak legtöbbet eladott játékkonzolja volt. Sokak számára az SNES jelenti a videojátékok „aranykorát" a sok, játéktípusokat megalapozó címével és ezek kreatív, nagyszerű játékmenetével.

A mai tinik számára már nem sokat jelentenek ezek a gépek, de az idősebb generáció még most is örömmel emlékszik vissza azokra az időkre és játékokra. Olyan címekkel ütöttük el az időt, mint a Chrono Trigger, a Final Fantasy vagy a Secret of Mana, és ez még tényleg csak néhány példa.

Az itt látható kép Redditen bukkant fel tegnap, és több mint 13 000 sprite-ot tartalmaz. Persze nem mind különböző, a Chrono Trigger és FF karakterekből akadnak duplikációk, de így is lenyűgöző alkotás. Bár a kép csak 1900x1200-as felbontású, még 400% körüli nagyításnál is jól kivehetőek a karakterek. Elvégre pixel artról beszélünk.

Nektek ki volt a kedvencetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)