Hirdetés

[16:00-tól] GameStar Aréna Live - kérdezzetek!

|

Ma igazi ünnepnap lesz, hiszen az Aréna Live vendégei között köszönthetjük Flatline-t is, aki ajándékokat is hoz.

Hirdetés

Csütörtök van, tehát jön az elmaradhatatlan GameStar Aréna Live. Odakinn szépen lassan beköszönt a tavasz, de ti mégis inkább tartsatok velünk, hiszen a napsugarak nem osztogatnak - többek között - Xbox Live Gold Membership kódokat, de meglepetésvendégünk igen.

Flatline érkezik, hogy Gyu mellett megválaszoljon minden hozzá intézett kérdést, délután négytől élőben várnak titeket (talán más GS taggal együtt). Ne feledjétek, kérdéseiteket úgy tehetitek fel, ha komment elejére odabiggyesztitek a "KÉRDÉS" szócskát, mi pedig észrevesszük, reagálunk rá.

Ha pedig Xbox Live Gold Membership kódokat szeretnétek, akkor a komment elejére írjátok oda: AJÁNDÉK.

Az adást a szokásos aloldalunkon keresztül kísérhetitek figyelemmel, de ha okostelefonról vagy éppen táblagépről szeretnétek minket nézni, akkor sincs para, ezen a linken keresztül megtehetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)