Hirdetés

[Felvételről] GameStar Live Aréna - háborús övezet

|

HP, Mocsy és EndreMan újra összeül, hogy a kérdéseitekre válaszoljanak és beszámoljanak a Wargaminges élményeikről. Jöhetnek a kérdések.

Hirdetés

A GameStar Live Aréna hosszú szünet után egy újabb adással jelentkezik, amiben most HP műsorvezetésével EndreMan és Mocsy mesél majd a varsói élményeikről, illetve persze válaszolgatnak majd a kérdéseitekre is.

A GameStar speciális különítménye a múlt héten Varsóba látogatott a World of Tanks Grand Finals-re és természetesen folyamatosan tudósítottak is az eseményekről. Ahogy az már nálunk lenni szokott, Mocsy mulatott, Endre pedig felvette. Ha esetleg lemaradtatok volna a videókkal súlyosbított cikkekről, akkor tessék gyorsan pótolni.

Tankokkal Varsóban 0. nap

Tankokkal Varsóban 1. nap - exkluzív interjú

Tankokkal Varsóban 2. nap - buli és interjú

Tankokkal Varsóban 3. nap - városnézés és a döntő

Tankokkal Varsóban - záróbuli

A fő témánk a mai Arénában természetesen a Wargaming lesz, de ettől függetlenül nyugodtan engedjétek szabadjára a fantáziátokat és kérdezzetek a GS szerkesztőitől más témákban is.

A videót ebbe a cikkbe is bele fogjuk frissíteni, de tudtok majd minket követni a YouTube csatornánkon is. Most pedig jöhetnek a KÉRDÉSEK.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)