Hirdetés

GameStart: The Vanishing of Ethan Carter - horrort szimatolunk

|

EndreMan és RG félelemtől reszkető térdekkel nekilátnak misztikusan nyomozni egy eltűnt fiú után. De tényleg!

Hirdetés

Bizony látjátok, milyen csodás nap ez a mai, hiszen nem csak Late Night Live Aréna van, hanem még GameStart is. Oly bámulatos dolog ez, hogy még keresztre feszítve is vígan énekelnénk az Always Look On The Bright Side Of Life című dalt. 

EndreMan és RG nekifeszülnek a The Vanishing of Ethan Carter című játéknak, hogy megpróbálják a lehető legaprólékosabban feltárni a különféle gyilkosságokat, melyek ezt a címet jellemzik. Mélyrehatóan és stabil háttérismerettel fogják nektek elemezni a játék minden részletét, legyen szó előnyökről, avagy negatívumokról. The Vanishing of Ethan Carter a GameStarban (és az alant látható YouTube ablakban). Juj, de remek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)