Ünnepeld velünk a Star Wars Napot!
Kattints a részletekért!

18 éven aluliaknak játékot tilos...

Berkenye

Illinois állam kormányzója beterjesztett egy törvényjavaslatot, amelyet 2006. január 1-jei hatállyal kívánnak életbe léptetni. A www.safegamesillinois.org oldalon részletesen ki is fejti, szerinte miért vált szükségessé napjaink elkorcsosodott világában arra, hogy az említett államban kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhassanak olyan videojátékokat, amelyeket kis- és fiatalkorúaknak nem ajánlanak. Ezt hallva azonnal szövetségre lépett a Szórakoztató Szoftverek Szövetsége (ESA) a Videojaték Értékesítők Szövetségével, valamint a Illinois-i Kereskedők Szövetségével, hogy közösen lépjenek fel, ugyanis nem csak a vásárlót, hanem az eladót is ezer dolláros pénzbírságra büntetnék. A törvény ráadásul a hivatalos ESRB mintától eltérően definiálja az "erőszak" és a "szexuálitás" különböző fogalmait. A törvényhozók a GTA: San Andreasban elrejtett "Hot Coffee" modifikációra is hivatkoztak, amely azonban csak szánt szándékkal csalogatható elő a játékból. Az ESA elnöke szerint egyenesen alkotmányellenes lenne megfosztani a vásárlókat attól a joguktól, hogy cselekedetük teljes tudatában azt vásároljanak, amit akarnak és hozzátette, 2004-ben mindössze 16% volt a kizárólag felnőtteknek ajánlott játékok eladási aránya, pedig a legtöbb vásárló és játékos felnőtt korú.

Hasonló jóságok

54 Komment Szólj hozzá

Oldal: 1 | 2 | 3 »
21 54
gergely1234
Inaktív)

sziasztok en mar regota jatszom de egyszeruen nem megye ez a hot coffe mod hiaba huzom le 100féle oldalrol nem megy csak a csaj házát látom meg azt halaum auuuuuuuuuuu uuuuu szal mit csinajjak?

válasz
17 51
Szirgyerek
Inaktív)

Én csak asszondom, hogy meek haza nyomulni a jóarc SzííDzséével.

Fantasztise ez az óriás város.

Az amcsik meg azt csinálnak, mondanak, szabályoznak amit akarnak. Én akkor is játszok, me' király.

válasz
29 50
Rukya_Kasimato
Inaktív)

én már végig vittem a San Andreast, és én a netről töltöm le

27 49
RAVEN505
Adama admirális (8/10)

Forró kávézni cicca JÓÓÓ!

23 48
Rukya_Kasimato
Inaktív)

engem nem zavar ha szexuális jelenet van egy játékban! SŐŐŐT!

16 47
Sword
Inaktív)

hülyék!!!

19 46
Pigsy
Inaktív)

Én már kipróbáltam a Hot Coffee modot!
Nagyon részletes!
Letölthető a www.gtaonline.hu oldalról

20 44
Sithlord_of_Rock
Inaktív)

Ez olyan mint a filmeknél. "A következő film megtekintése 18 éven
aluli nézőinknek NEM AJÁNLOTT". Ez nem azt jelenti hogy tiltott. Aki
meg majd meg akarja ott szerezni, az valahogy meg is fogja. Másnem talán maga a szülő is megveszi ha már sokat rinyál a gyerek. De akkor mivel játszon a kölyök? Windows Pinball és Pasziánsz?

17 43
Jack_SylverFang
Inaktív)

VÁÁÁÁÁÁ!!!!! GREEN DAY RUUUUUULZZZZZZZZ'!!!!! Hülye amcsik !!! Jobb lesz ha gyorsan megszerzem a Warhammer 40k-es játékokat ameddig nem késő!!!

15 42
Hadzsek
Inaktív)

http://free.srv.hu/g/t/gta4sa/ modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=10 ja vigyáz törnöm kelletz mert nem lehet linelni+ most nézem 16 éves vagy amerika kozeleg

26 41
ralfschumi
Inaktív)

Hogy kell előhozni ezt a "Hot Coffee" modifikációt? Most hallok róla először....

21 40
Adam18
Inaktív)

I don't wana be an american idiot....................../Just as rich as the fucking jenki seggarc.

22 39
Adam18
Inaktív)

Én speciel 7 évesen kezdtem el játtszani a régi/tudjátok még azzal a 2d-s/ Wolfensteinnel.Életem első játéka.Az is véres volt+Fps+katonak,de már akkor volt annyi eszem hogy tudjam ezt nem szabad csinálni meg mondani.Szal korhatár LoL.Bár kisunokatesóm/9éves/ az kajak hülye ezektől.Neki nem is engedik otthon hogy durvább cuccokal játtszon,mert napokig azt fújja,meg verekedik meg stb...Szal csak az autós gammák,meg a motorosak.Én azt mondom valahogy ezt kéne kiszűrni,csak még nincs a korhatárnál jobb módszer.Szal nektek is igazatok van részben mert azért öt éves gyereknek csak a hülye mutogat pornót meg kibelezést mert az nem az ő világuk,de lehet hogy csa inteligencia kérdése az egész.Gondoljatok csak arra a baromra aki agyonverte 2 gyerekét.Ő már elmúlt 18.

21 38
GeryDeft
Inaktív)

Apuuuu vegyük már meg a san andreast léciiiiiiiiiiiii))))))

20 37
bbenjoe
Jack Bauer (10/10)

Áh, végül is az ő bajuk a sok McDonalds, meg a sok mozi elvette az eszüket.

Hallottátok, hogy a múltkor tüntetést szerveztek a dihidrogén-oxid legalizálásáért és SOKAN el is mentek (tudjátok- H2O).
No comment.

21 35
m1hy001
Inaktív)

amig itt nem csinaljak addig nem hat meg

Oldal: 1 | 2 | 3 »