Hirdetés

Miss DayZ Sofőrje livestream 1. rész

|

Ma este 18:00-tól élőben nézhettétek ahogy a GS szerkesztői megpróbálnak boldogulni a DayZ nem túl barátságos világában. Most itt van az adás felvételről.

Hirdetés

A Miss DayZ Sofőrje mostantól minden héten kedden jelentkezik majd egy pár órányi brutális Chernarus-i városnézéssel, ahol csak remélni merjük, hogy nem halunk meg a játék első öt percében.

A Miss DayZ Sofőrje semmi szín alatt nem szeretne oktató jellegű műsor lenni, pusztán csak szórakoztatni szeretné a kedves nézőket. Természetesen elhangozhatnak majd olyan információk, amik a kezdő és haladó játékosok számára fontosak lehetnek, de ez csak a véletlen műve lehet.

A DayZ livestream érdekessége, hogy az adást több szemszögből is nézhetitek majd, ugyanis Sirius, EndreMan és jómagam is élőben küldjük fel az adat a Zinternetre. Ez egy csudajó dolog. Kaci most nem streamel, viszont csatlakozik hozzánk négy olvasónk is, akiknek már zavarba ejtő mennyiségű órát sikerült belepakolniuk a DayZ-be. Bizony, videojátékoktól megvadult fiatalokról beszélünk.

YouTube csatornánkon is visszanézhetitek az adást, de a videót ebben a cikkben is megtaláljátok. Itt. 

Na, ki jön velünk legközelebb Chernarusba? Érdemes velünk tartani, mert lehet, hogy meghalunk, azt meg mindig nagyon élvezitek.

Jaj, el ne felejtsetek feliratkozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)