Hirdetés

[Vége] Kerekasztal livestream - mit vár a GS 2014-ben?

|

Ma este 19:00-tól a 2014 legjobban várt játékai lesz a téma, csatlakozzatok a GameStar szerkesztőihez, kérdezzetek tőlük és mondjátok el ti is a véleményeteket.

Hirdetés

Végre megint élő adásban beszélgethettek a GameStar szerkesztőivel; ma este újra Kerekasztal.

Miután sikerül majd túlevickélni a tényen, hogy a GameStar stúdiójában lévő svéd csodaasztalok még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetők kereknek, egy nagyon izgalmas beszélgetés fül- és szemtanúi lehettek, az idei év legjobban várt játékairól. Azt nyilván mondanunk sem kell, hogy 2014 játékszempontból egy brutális év lesz, amit még valószínűleg sokáig fogunk emlegetni.

Idén bizonyítja be a Sony és a Microsoft, hogy érdemes százezer felett kiadni egy következő generációs masináért, mostanra beérnek a legnagyobb tömegeket mozgató Kickstarteres címek, tele vagyunk új multiplatform és PC-s címekkel és persze jönnek a folytatások is, úgyhogy lesz miről beszélgetnünk.

Gyertek és csatlakozzatok hozzánk itt, vagy a YouTube csatornánkon ma este 19:00-kor.

Hogy le ne maradj az ilyen mókákról (amiket egyébként egyre sűrűbben szeretnénk szervezni) iratkozz fel a csatornánkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)