Hirdetés

[19:00] Miss DayZ Sofőrje livestream Special Edition

|

Ha nem lett volna esetleg elég a tegnapi DayZ livestream, akkor ma is csatlakozhattok szedett-vedett kis csapatunkhoz.

Hirdetés

Igazából ez a DayZ livestream csak nevében Special, mert semmi olyan különleges dolog nem lesz benne, amit eddig ne láthattatok volna. Csak néhány barát összeül egy pár órát DayZ-zni.

Lényegében csak annyi történt, hogy megbeszéltük a pajtásokkal, hogy ma játszunk egy kicsit és ha már úgyis pörög a DayZ, akkor miért is ne streamelhetnénk. Szóval, ha ma este éppen ráértek és nem mérethelytelen öltönyben és matrózblúzban ballagtok egy jobb élet felé, akkor 19:00-tól csatlakozhattok hozzánk egy újabb DayZ livestreamben.

YouTube csatornánkon igyekszünk majd a hozzászólásokat is követni, de persze nem ígérhetjük, hogy mindenkinek tudunk majd válaszolni. Néha bizony a játékra is figyelnünk kell.

Jut eszembe, feliratkoztatok már? Akkor gyorsan tessék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)