Hirdetés

2012-ben jöhet a Just Cause 3

|

Egyes pletykák szerint már jövőre belevethetjük magunkat az új kalandokba.

Hirdetés

Bár konkrétan a sorozat nevét nem említették, az Xbox World magazin pletyka részlegében felmerült, hogy az Avalanche Studios egy új játékon dolgozik, amit jövőre készülnek kiadni.

Az Avalanche Studios-nak köszönhetjük többek között a tavaly megjelent Just Cause 2-t, amely mind a kritikusok, mind a játékosok részéről remek fogadtatásban részesült. A siker után az Avalanche fejese, Christofer Sundberg azt nyilatkozta, hogy nagyon szívesen készítenének egy harmadik részt, úgyhogy ne legyünk meglepve ha ez bekövetkezik. A fejlesztőknek jelenleg a PC-n, PlayStation Networkön és Xbox Live Arcade-en elérhető Renegade Ops-ot köszönhetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)