Hirdetés

2012 körül érkeznek az új konzolok?

|

A Microsoft és a Sony szerint a jelenlegi konzolok még nagyon sokáig a piacon lesznek, de az Ubisoft nem dől be nekik.

Hirdetés

Nagy a pörgés az Ubisoft háza táján mostanában. Az év elején általában még lassabban mennek a dolgok, nem úgy Ubiéknál. Yves Guillemot már bemutatta nekünk, hogy körülbelül mire is számíthatunk a megjelenések ügyében. Aztán elterjedt a pletyka, hogy az Ubisoft embereket vesz fel, és a kérdésre reagálva Guillemot elmondta, hogy elsősorban olyan fejlesztőket keresnek, akik új technológiákon dolgoznak, melyeket valószínűleg majd a - Guillemot szerint legalábbis - 2011, vagy 2012-ben érkező új konzoloknál használhatnak. Hogy pontosan mit is értett az új technológiákon, és honnan veszi az úr, hogy két éven belül érkeznek az új konzolok, nem teljesen világos, viszont Guillemot határozottan meg van róla győződve, hogy már most lépni kell, ha előnyben szeretnének lenni a jövőben. Elképzelhető persze, hogy csak egy olyan csapatot akarnak létrehozni, ami a sportjátékokra koncentrál - ilyesmit is rebesgetnek - látván a Shaun White nagy sikerét. A sportjátékok hagyományosan az EA felségterülete, ám talán mindenki jobban járna, ha az egyeduralom megszűnne - kivéve persze az EA-t. Legyen igaza "mösszijő"(le tudom írni rendesen is, köszi), csak aztán nehogy elfecsérelés legyen itt, a nehezen megszerzett javak ügyében, mert hát ki tudja, a következő generációs konzolok hátha nem is jönnek meg két éven belül...

ves-guillemot.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)