Hirdetés

2013-ban jön a Fortnite zárt bétája

|

Az Epic első Unreal Engine 4-es játékát jövőre próbálhatják ki a szerencsések.

Hirdetés

Tanya Jessing, a Fortnite producere biztosított minket arról, hogy 2013 folyamán kiválasztanak néhány játékost, akik idő előtt próbálhatják ki az első Unreal Engine 4-et használó alkotást.

Ennél többet sajnos nem volt hajlandó elárulni, így egyelőre azt sem tudjuk, hogy mi alapján válogatják be a zárt béta résztvevőit. Az első szerencsés a napokban zajló PAX-on kapta meg kulcsát, így alighanem hasonló módon, a legnagyobb videojátékokkal foglalkozó oldalakon keresztül lehet majd hozzájutni a többihez. Érdemes figyelni az eseményeket, persze csak akkor, ha rendelkezünk PC-vel (ami a mai, mobilok uralta világban egyre kevésbé valószínű), ugyanis a Fortnite exkluzivitást élvez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)