Hirdetés

2014 FIFA World Cup Brazil - a németek nyerik a VB-t

|

A legújabb FIFA játékkal megjósoltatták a futball világbajnokság végeredményét: a döntőt Brazília és Németország fogja játszani.

Hirdetés

Ha nem is mindig jön be, akkor is vicces dolog az aktuálisan legfrissebb sportjátékkal megjósoltatni bajnokságok végkimenetelét. 

Az idei Super Bowl végkimenetele nagyon másképp alakult, mint ahogy azt a Madden NFL 25 kiszámolta, ennek fényében pedig különösen kíváncsiak vagyunk arra, hogy a 2014 FIFA World Cup Brazil által végzett szimuláció eredménye hányszor egyezik a valós eredménnyel. Míg a fogadóirodák legtöbbje szerint Brazília vagy Argentína lesz a végső győztes, a játék úgy sorsolt, hogy a kettő közül csak az egyik jut el a döntőig. Érdemes egyébként figyelembe venni, hogy négy évvel ezelőtt a 2010 FIFA World Cup South Africa a spanyolokat hozta ki győztesnek, és végül tényleg ők diadalmaskodtak. Alább a teljes becslés:

Nyolcaddöntők

Brazília 3 - 1 Hollandia

Elefántcsontpart 2 - 3 Uruguay

Franciaország 0 - 1 Nigéria

Portugália 2 - 0 Oroszország

Spanyolország 3 - 1 Mexikó

Anglia 1 - 1 Kolumbia (Anglia 4-3 büntetőkkel)

Argentína 2 - 0 Ecuador

Belgium 1 - 2 Németország

Negyeddöntők

Brazília 2 - 2 Uruguay (Brazília 4-3 büntetőkkel)

Portugália 4 - 3 Nigéria

Anglia 0 - 2 Spanyolország

Németország 2 - 1 Argentína

Elődöntők

Brazília 1 - 0 Portugália

Spanyolország 0 - 0 Németország (Németország 5-4 büntetőkkel)

Harmadik hely

Portugália 1 - 3 Spanyolország

Döntő

Brazília 1 - 2 Németország (hosszabbításban)

Mit gondoltok, mi lesz ebből valódi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)