Hirdetés

2014 FIFA World Cup Brazil bejelentés - külön játékot kap a világbajnokság

|

Az EA bejelentette, hogy áprilisban újra önálló játékkal ünnepli a futball világbajnokságot, ami lényegesen különbözik majd a FIFA 14-től.

Hirdetés

Bár a FIFA 14-ben is lehet bajnokságokat szervezni, a FIFA World Cup játékok csak és kizárólag a négyévente megrendezett eseményre fókuszálnak.

Az EA Sports játéka csak és kizárólag Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra fog megjelenni április 17-én, sem PC-s, sem Xbox One-os vagy PlayStation 4-es változat nincs tervben. A jáétk az Impact Engine frissített változatát használja, fejlesztettek a cselezésen, a passzolás pontosságán és rengeteg más funkción. 
 

A játékmódok a következők:

Road to the FIFA World Cup - 203 nemzeti csapat valamelyikével a regionális selejtezőkön keresztül eljuthatunk akár a világkupa döntőjéig is.

Story of Qualifying - A kvalifikáció több mint 60 valóban megtörtént helyzetét játszhatjuk újra, mindegyiket egyedi kommentárral.

Story of Finals - A világbajnokság meccseinek vége után egy órával frissül, és mi nem csak újrajátszhatjuk a meccseket, de valós eseményeken alapuló különleges kihívásokat is teljesíthetünk.

Road to Rio de Janeiro - Egy testreszabott online bajnokság, amiben a 2014 FIFA World Cupnak otthont adó 12 városban játszhatunk meccseket.

Captain Your Country - A saját játékosodat juttathatod el a kispadról a csapatkapitányi posztig.

Online FIFA World Cup - Játszd végig a 2014 FIFA világbajnokságot online játékosok ellen.

Érdekes újdonság, hogy már nem csak a stadionban lévő szurkolókat, de az otthoniakat is láthatjuk bejátszásokban. Ha például az angol csapat szerez gólt, a kamera a Trafalgar Square-t mutatja, míg a németeknél a Brandenburgi kapunál örömködő fanokat láthatjuk.
 

Megjelenik a csapatokon kívül 19 nemzetközi menedzser, köztük Roy Hodgson, Joachim Löw, Luiz Felipe Scolari és Giovanni Trapattoni is. Az angolul értő játékosok 50 órányi rádióbeszélgetést is meghallgathatnak, amik egyébként az offline módok menüjeiben hangzanak el. 

Annak, hogy nem jelenik meg next-gen konzolokra pusztán az az oka, hogy a fejlődő piacokon még nagyon keveseknek van ilyen gépük, tehát pénzügyileg nem lenne okos húzás az XbOne-os és PS4-es változatot is elkészíteni.

Titeket felcsigázott, vagy jól elvagytok a FIFA 14-gyel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)