Hirdetés

Game of Thrones, The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D - 2015. februári handheld játékmegjelenések

|

A Nintendo nagyon belendült, összesen négy játékkal ajándékozza meg februárban a 3DS tulajokat, de a Sony és a Telltale Games is hoz valamit.

Hirdetés

Reméljük, hogy 2015-ben tényleg sikerül talpraállnia a Nintendónak, ha kell, akár egy új, versenyképes konzollal. Vagy kettővel. Míg a Wii U annyira nem teljesít jól, a 3DS szárnyal, és mint azt a legutóbbi Nintendo Direct során is láthattuk, bőven jönnek új címek a kézikonzolra. Februárban például rögtön négy, ráadásul mind egytől egyig exkluzívak. Azt sem bánnánk, ha a PlayStation Vita kínálata több nyugati címmel gyarapodna, de egyelőre talán még maga a Sony sem tudja, mi a célja saját handheldjével azon túl, hogy kiváló kiegészítője legyen a PlayStation 4-nek.

Kick and Fennick - február 4. - PlayStation Vita

A PlayStation Plus-hoz ingyen járó játékok között találjuk meg a Kick and Fennicket, mely egy aranyos platformer, főszerepben egy fiúval és egy robottal. A sztori szerint a robot eleme megsérül, így a fiú segítségével útra kelnek, hogy megoldást találjanak erre a problémára. Mindenképp érdemes kipróbálni, tele van érdekes ötletekkel, még ha nem is a sztori lesz az, amiért emlékezni fogunk rá.

Game of Thrones Episode 2: The Lost Lords - február 5. - iOS, Android

A PC-sek holnaptól, a konzolosok holnaputántól, a mobilon játszók pedig még egy nappal később folytathatják a Game of Thrones játéksorozatot a második résszel, melynek felvezetését itt olvashatjátok. Többet nem is mondunk róla, jó lesz megint, higgyétek el.

Criminal Girls: Invite Only - február 6. - PlayStation Vita

PlayStation Vitára egy kicsit sem meglepő módon leginkább japán import játékok jönnek, kezdve a Criminal Girls: Invite Onlyval. A játék azért különleges, mert a csapattársakat (akik örök kárhozatra ítélt kislányok) nem egyszerűen utasíthatjuk arra, hogy csinálják meg, amit parancsolunk, hanem bizalmukba kell férkőznünk, meg kell nekik mutatnunk a helyes utat (nyilván okkal vannak a pokolban) és kivezetni őket a fény felé.

Ace Combat Assault Horizon Legacy+ - február 13. - Nintendo 3DS

Az Ace Combat 2 2011-es remake-je kibővítve kerül újra a boltokba. Az Ace Combat Assault Horizon Legacy+ annyiban különbözik elődjétől, hogy kihasználja az új 3DS új gombjait, az előlapi kamerát, tartalmaz egy speciális nintendós repülőgépet, illetve Amiibo támogatást kap.

Monster Hunter 4 Ultimate - február 13. - Nintendo 3DS

A Monster Hunter 4 Ultimate szintén egy újrakiadás, melyben az alapjáték 72 szörnye helyett most már összesen 98-cal találkozhatunk, de rengeteg egyéb újítás is várja a játékosokat. Emellett ez a sorozat első olyan kézikonzolos epizódja, amiben online is játszhatunk.

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D - február 13. - Nintendo 3DS

Az nem lehet, hogy a hónap harmadik 3DS-es játéka is egy remaster, ugye? De bizony, a The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D a legendás Nintendo 64-es játék felújított újrakiadása, ami exkuzívan 3DS-re jelenik meg. Ezzel 3D támogatás, érintőképernyős irányítás és a giroszkópot használó feature-ök járnak, valamint változtattak a bossharcokon és bekerült a horgászat lehetősége. Szintén a kötelező Nintendo-címek között tartják számon, ha van 3DS-etek, muszáj lesz beszerezni.

 

htoL#NiQ: The Firefly Diary - február 25. - PlayStation Vita

A Disgaea és The Guided Fate Paradox sorozatok készítői egy nyugis, hangulatos puzzle játékot hoznak a hónapban, melyben egy Mion nevű kislány felébred mély álmából, és nem tudja, hol van ő vagy a szülei. A fény és árnyék világa közti váltogatással kell kijutnia a labirintusból és visszaszereznie emlékeit.

Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart - február 27. - PlayStation Vita

Tavaly jelent meg Japánban a Hyperdimension Neptunia sorozat spin-offja, melyben Noire a főszereplő. A Hyperdimension-univerzum karaktereit átalakították egy kicsit, a helyszínt Gamindustriról egy kisebb, Gamarket nevű világra cserélték, és az alapok is változtak: ez most egy körökre osztott taktikai szerepjáték.

Pokémon Shuffle - február 28. - Nintendo 3DS

A Nintendo is ingoványos talajra téved, kipróbálja magát a free-to-play piacon a Pokémon Shuffle-lel. Semmi túl komplex, egy Pokémonnal fűszerezett match-3 játékól van szó, melyben úgy kell elintéznünk a lényeket, hogy három egyforma szimbólumot keverünk egymás mellé. Meglátjuk, ez bejön-e.

2015. márciusi handheld játékmegjelenések

Tokyo Twilight Ghost Hunters - március 13. - PlayStation Vita

Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars - március 20. - Nintendo 3DS

LEGO Ninjago: Shadow of Ronin - március 27. - PlayStation Vita, Nintendo 3DS

Toukiden Kiwami - március 27. - PlayStation Vita

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)