Hirdetés

[Itt a vége!] Ubisoft E3 konferencia - Élő közvetítés itt!

|

Nagy címekkel érkezett az Ubisoft az E3-ra, így alighanem remek prezentációban lesz részünk. Mulassatok velünk és sztárvendégeinkkel.

Hirdetés

Miközben idehaza leszakadt az ég, a tengerentúlon alighanem most is nyár van, és az E3-on izzik a levegő. Az Ubisoft olyan címeket hozott, melyek után minden valamire való játékos izgatottan kapja fel a fejét, hiszen kit ne érdekelne az Aknakereső Creed 3, vagy Pasziánsz legújabb része? De félre az idétlen tréfát, Assassin's Creed III, Far Cry 3, és akár még Splinter Cell, sőt, maga a herceg (nem, nem a 45 kilós énekes) lapulhat a fejlesztők tarsolyában (ezt csak mazur kedvéért), aminek őszintén örülnénk. Ám az is lehet, hogy tréfás kedvű franciák valami teljesen új dologgal lepnek meg minket, ahol majd azt fogjuk mondani, hogy "ó!". Szóval mindenki legyen készenlétben, mert nagy dolgok következnek hamarost. Addig valaki meg tudná mondani, hogy a nulla óra nulla perc az még ma van, vagy már holnap?

23:49 - Jelenleg 16.000 nézőt mutat a számláló, akik várakoznak az Ubira, de közöttük megbújik az ellenállás apró magva, mert 17 dislike-ot mutat a műszer. Még van idő zoknit húzni, akinek esetleg fázna a huzatban a lába (mint nekem).

23:58 - senki ne kamerázzon, mert ki lesz ürítve a terem. (nem ezt mondta, de jobban hangzik)

00:02 - a tömegek egyenesítik a kaszát a chaten, mert nem kezdődik az adás. Ezzel már 36-ra emelkedett a dislike-ok száma. Dráma a javából.

00:05 - esemény van! Remek zene! Zenés-táncos mulatsággal indul az este! Odanézz, a jobb oldali szöszi!!!!! A többi lány elég retro, de azért jöhetnének betonozni.

00:07: Elhangzott a varázsmondat, miszerint "puttyorhendzápp!". És ez a nagy vasdarab a mikrofonja, vagy a gyűrűje? Nem vagyok otthon a modern popzenében, de még mindig jobb, mint egy hazai tehetségkutató. Úgyhogy Just Dance 4 hurrá, a világ legjobb játéka ebben a témában, és ezzel egyetért a srác is. Neki mára vége, mehet tusolni és felmarni a gázsit. Mi pedig nézzük tovább Alisha Tylert.

00:10 - Egy kis humorral való próbálkozás közben megtudjuk, hogy a színfalak mögött is van egy műsorvezető. Most Alisha kisasszony elmagyarázza, hogy az élet értelme micsoda, és ebben nagyon otthon van az Ubisoft. Azért néhány kiló ráférne a nénire, bár ő is beférne a betonozó csapatba. De hoppá! FARCRY 3 és Dan Hay producer, aki kiköpött pszichopata! Na, cicik! Hééé a játékban, ezt csipázzuk! Elment a netem egy pillanatra. A kezdő jelenetben az Éden Hotel kiszavazását láthatjuk, amint a férfi harcosok hergelik magukat. Most pedig a szigetet mutatják nappal. Hát szabjátok meg, ez valami veszett jól néz ki, kár, hogy folyton akad a stream, de remélem elmúlik.

00:15 - Far Cry 3, van már egy pár hulla, és előkerült egy íj is. A környezet és a hangulat nagyon baba, de van egy kis vudu pittyputty (vagy csak egy molotov), így gyorsan a főhősre gyullad a helyiség, ahová bement. Oké, a fedezékek rombolhatóak, és emberünk durván bánik a késsel, közben egy tigris nekilát marcangolni az ellenséget. Jaj, de csúfos jelenet, a főhősünk kap egy mérgezett bökőt a lábába, melyet követően mérsékelt hallucinációkat él át, és mintha egy férfi táncolt volna a rúdon. Na, most kell azt mondani, hogy a szinkron nagyon jó, le a kalappal. Olyan dolgokat, melyek felforgatnák a szakmát, nem láttunk, de tisztességes munkának tűnik. Város. A Far Cry 3 teljes szabadságot ad a kalandnak és a felfedezésnek, amit egy megnyugtató kis videóval illusztrálnak, amiben még tornádó is van. Zsír!

00:22 - A nő kimondat, és Max Beland creative director megerősíti, hogy Splinter Cell: Blacklist, ami az eddigi legnagyobb rész lesza  sorozatban, nagyobb, mint eddig bármikor. Jöhet a trailer. Jaj, de szép nagy repülő! Sam már el is intézte az első embert, de hamarosan újabbak követik. A bevetés területe egyértelmű, ezek a srácok arabnak tűnnek. Sok a hulla, de legalább van értelme. Nos, tömény akciónak tűnik a dolog.

00:26 - Érdekes fordulat, méghozzá az Avengers: Battle for Earth formájában, mely 2012 őszén érkezik. Sokat nem láttunk belőle, de hangulatkeltésnek kiváló volt.

00:28: nem lepődünk meg, hogy Wii U, hiszen a Ubisoft nagy barátja az új platformnak. És ha Wii U, akkor Rayman Legends, illetve Michael Micholic. A Wii U kontrollerével rengeteg kombó lehetősége adott, amit a képernyőn is láthatunk. A végleges változatban akár öten is nyomhatjuk a játékot, ha elférünk annyian a tévé előtt. Közben Murphyt sajnos szétlapítja egy fatönk, de új életre kel. Michael szemmel láthatóan és hallhatóan élvezi a játékot, ami valóban jónak tűnik. Érdekes újítás a zenére történő feladatteljesítés, melynek saját ritmusa van, és nem is rossz. Bámulatos, hol tart a mai technika.

00:34 - Egy kis túlélésre alapozott horror Wii U horror, mégpedig a Zombi U, kimerevített képpel, a zenét pedig mindenki felismeri. Azt kell mondjuk, hogy szerfelett ötletes és szórakoztató videóval van dolgunk, melyben azt láthatjuk, hogyan válnak az emberek zombikká és öngyilkosokká. Gyerekek, ez baromi jó, el sem lehet mesélni, majd nézze meg felvételről, aki nem látta! Nagyon beteg, de baromi jó! Ez a játék kell!

00:38 -  MOST Assassin's Creed III, ami a csajszi szerint igazi forradalom! Lássuk! A korábbi hírekből ismert polgárháborús időben járunk, ahol látjuk az embereket harcolni és meghalni az igazságért. De kinek az igazságáért? Megérkezik kedvenc hősünk, aki máris eltulajdonít egy lovat, amit 150 ember sem talál el. Kis kézitusát követően előkerül az indián tomahawk, és fröccsen a vér. A látványra nem lehetett panasz, innentől kezdve izgatottan várjuk az ingame videókat. Francois Pelland producer beszél a játékról, elmondja, hogy George Washingtonnal is találkozhatunk, majd újabb vetítés következik, mégpedig téli tájjal és ingame jelenetekkel. Hősünk a fákon ugrál akrobatikus ügyességgel, majd viharos gyorsasággal lenyilaz egy szarvast. A vérszagra előkerülnek a farkasok, ahol láthatjuk a killcam működését. Itt derül ki, hogy PS3-on megy a buli. Katonai táborban vagyunk, ahol van egy kis időnk megszemlélni az ismerős interface-t, majd szert teszünk egy újabb lóra. A katonák derékig gázolnak a hóban, ez nagyin hangulatos. Na ez szép volt, ugyanis egy faágról az emberünk ostorral elkapta a lent gyalogló katona nyakát, és leugrott az ágról, a katonát használva a zuhanás megfékezésére ellensúlyként. A mókusok vehetnének leckét. Akció következik, nekem kicsit furcsa, hogy ennyire az események pörög az akció, de úgy látszik, ez a divat.  Ahamm, slusz poén, amit nem lőnék el. Mindkét fél oldalán harcolhatunk majd, télen és nyáron, majd ismét videó jön, bemutatva, hogy akciódús lesz a játék.

00:53 - Egy kis elmélkedős jön az e-sportokról, majd jönnek a csöcsik, akik egyébként mindannyian többszörös CS bajnkok. A másik sarokban a férfiak, hússzoros bajnokkal a sorban. Nem rossz teljesítményekről hallhattunk, de akkor lássuk a Shoot Mania-t, melyben az egyik csapat támad, a másik védekezik, de igazából egyértelműen a nemek harcáról van szó. A lányok már el is hullottak, ez elég gyors volt. Nos, láthatjuk, hogy ki miért bajnok, és a csajok ismét kikaptak, de a műsorvezető szerint mindez csak azért van, mert nem szurkolnak nekik rendesen. Lehet benne valami, mert rögvest nyertek a lányok, igaz, most sem kaptak nagyobb biztatást. Jó, a végén láthatjuk, hogy van egyensúly a földön, mert a srácok 3:1-re elcsépelték a hölgyeket.

01:03: egy kis online fényezés a böngészőben játszható PC-s játékokról Ghost Recon Online-nal megfűszerezve, és érkezik Yves Guillemot, a társalapító és CEO, aki méltatja a csapat tehetségét, majd a Föld egy jelentős része sötétségbe borul és megtudjuk, hogy minden számítógépes rendszer feltörhető. Hogy miről van szó? Arról, hogy mindenki csak 2,3 GB-nyi adat, és nem egy egyéniség, és nem bújhatsz el, mert mindenütt megtalálnak. Egy nagyvárosban vagyunk, ahol igazi utcakép fogad, és amolyan GTA-s megjelenítéssel sétálgatunk, de a környezet mintha valóban élne. Még mindig fogalmunk sincs, hogy mit is látunk, de a hangulat nagyon ott van, és a sztori teljesen elfogadható és elképzelhető. Annyi biztos, hogy ebben a CTOS-nek és Watch dogs-nak nevezett játékban a modern technika komoly segítségünkre lesz és elérkeztünk az akcióhoz. Ez elég szép volt, kellően kíméletlen, de mégsem halt meg senki. Bonyolódik a dolog, kiderül, hogy mindent, ami számítógépes vezérlés alatt van, befolyásolni tudunk, így balesetet okozhatunk a közlekedési lámpák hirtelen átállításával, vagy az alagútban hagyhatjuk a mentőt. Van valamilyen billet time is, illetve az embereket kiszedhetjük az autóból. Ez már valóban valami olyasmi, ami meglepetés. Felettébb érdekesnek tűnik. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem meggyőzött az Ubisoft ezzel a játékkal. A műsorvezető leányzó nem is nagyon jut szóhoz, de mi sem nagyon. Innentől kezdve nagyon figyeljünk oda.


01:20 - Ennyi volt a Ubisoft, láthattuk, hogy Sam Fisher már nem a régi, a Far Cry 3 nem csúnya, az Assassin's Creed III...nem is kell ragozni, és ami itt a végén volt! Hajnal háromtól Mocsy vár mindenkit szeretettel, addig azért szunyáljatok egy kicsit. Köszönjük a figyelmet!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)