Itt az új GameStar póló!
Kattints a részletekért!

A Csatahajó producere egyengeti a Gears of War mozi útját

szada

A hányatott sorsú Gears of War filmadaptáció talán végre révbe érhet, köszönhetően az újonnan csatlakozott producernek.

Jó ideje már annak, hogy szóba került a Gears of War filmadaptációja, nem is zajlottak zökkenőmentesen a dolgok. Az évek során a projekt kukázását, újbóli bejelentését, Len Wiseman rendező csatlakozását, majd távozását, illetve Cliff Bleszinski magyarázkodásait is olvastuk már, aki szerint a jó munkához idő kell.

Az Eurogamer legújabb információi szerint jó kezekbe került a Gears of War mozi, ugyanis a jövőben Scott Stuber, a Csatahajó, a Védhetetlen és a Ted producere segíti majd a projekt munkálatait. Stube előreláthatóan a film produceri teendőit látja majd el, de besegít a forgatókönyvbe is, amit az Epic Games csapatával közösen készítenek. Arról nem számolt be a magazin, hogy miről szólhat pontosan az adaptáció, ki ülhet a rendezői székbe és kikből állhat össze a szereplőgárda, de Stuber csatlakozásával esélyes, hogy a Universal logója alatt valósul meg a film. A Gears of War: Judgment sikere után megint időszerű volt előhozni a projektet, remélhetőleg most lesz is belőle valami végre.

lezser másvilág gears of war epic games universal scott stuber

Hasonló jóságok

9 Komment Szólj hozzá

7 9
madde
Adama admirális (8/10)

Amíg megy a moziban meg is nézem csak ne "fuck Uwe boll" kezében legyen a forgatókönyv

válasz
8 8
KenytheOne
Inaktív)

Rendben Én egy jó pop adaptációt messze nem így képzelek el. Bár, erősen a sands of time akart lenni a film, ami egy elég gyermeteg, vidám rész, de a film még így is erősen elüt tőle, én egy jó Prince of Persiát egy elég komor, darkos Perzsia hangulattal átitatva, egy igazi, reménytelen helyzetbe került herceggel, akinek a velejéig meg kell küzdenie az életbenmaradásért, Dahakával, CSAVAROS sztorival, mint a warrior withinbe, komoly, ódon perzsiai palotákkal, melyek oly jól vegyítették a dark fantasty és a keleti stílust, hogy az eredmény lebilincselő lett, szóval ezekkel felépítve néznék meg egy pop filmet. Nem egy olyan filmet, ahol fél percenként gyermeteg vicceket puffogtatnak, meg struccokkal poénkodnak, hanem ahol a magányos herceg bolyong egy valóban kísértetiesen hisztérikus, elveszett perzsa birodalomban, ahol a feje tetejére állt minden, s neki kell visszatalálni a helyes ösvényre, amin meg kell küzdenie saját sötét énjével, a sötétség hordáival, az IDŐ-vel, a pop szériából elmaradhatatlan hölgyek kísértésével, dahakával akár, és persze a monumentális perzsa paloták útvesztőjével, csapdáival.

Na hol ez a film? Én is moziban néztem, de nem ezt láttam sajnos... Én nem ítélkezek, hogy bármi probléma lenne azzal, akinek tetszett a film, hát az a jó, de szerintem ha kicsit is jobban elgondolkodsz a játékon és annak hangulatán, te is beláthatod, hogy mennyi mindent lehetne abból még kihozni mozivásznon, nem csak ilyen disney mesét amin jót röhög a család meg még agyatlanul látványos is, csak se füle se farka.

(és a leírtak alapján szerintem evidens, hogy belőlem sem a "csakazértis utálom, ami mindenkinek tetszik" dac szóltl)

9 7
regvnm
Inaktív)

Top10 játékaim között tartom számon PoP-ot (főleg a kettőt) és a film is nagyon tetszett. SH-t is a top 10 játékaim között tartom számon (ebből is a második részt :D ) de hogy a belőle készült filmet hogy engedték megjelenni azt nem tudom, annyira semmilyen egy nulla hogy hihetetlen. Már két embertől hallottad. És ez nem a tipikus magyar dac hogy csakazértis ellentmondok, hanem tényleg így gondolom.

9 6
KenytheOne
Inaktív)

Érdekes, hogy a Prince of Persiát a pozitív adaptációk közé sorolod, ezt olyan embertől még nem hallottam, aki valaha is végigvitt volna egy részt is... Pedig Jake Gyllenhallt egy remek színésznek tartom, jó választás volt prince szerepére, csak éppen a filmből hiányzott minden atmoszféra, amiből egyáltalán a játékra lehetett volna asszociálni. Jah... volt homok, jeah, sajnos szerintem mint független film, nézhető, de mint játékadaptáció, az is elvérzett nagyon csúnyán.

Silent Hill mozi elkapta a hangulatát a játéknak, ez a nagyon fontos egy adaptációnál szerintem, nem csak néhány ismert elem átemelése, hanem a hangulat megteremtése.

9 5
MrXten
Inaktív)

remek, a csatahajó egy ócska sz@r
örülünk...

9 4
DaemonXHUN
Inaktív)

végülis igaz. ezt csak ösztönösen írtam le gyorsan, az eddigi játék -> filmek eredményei miatt. Silent Hill és Prince of Persia mellett más értékelhetőt nem nagyon tudok mondani. Hitman az még okés volt

10 3
regvnm
Inaktív)

Sose tudtam hogy pontosan ki miért felel egy filmnél. Egy konkrét példán keresztül leírom mire gondolok. Ebben a csatahajóban pl mikor a végén "driftel-becsúszik" vagy mit csinál a hajó az pl hipergagyi ötlet. Ha a rendező műve akkor ez a rendező számomra kuka. Ha a forgatókönyv író ötlete és a rendezőnek annyi dolga volt hogy látványosan bemutassa akkor nem gáz hiszen a forgatókönyvíró kuka de a rendező pipa hiszen a rendezési része rendben van mert látványos még ha maga a jelenet kaki is. De ha produrer mondta hogy ennyi pénzből legyen valami látványos, a rendező kitalálta a forgatőkönyv írónak meg semmi köze hozzá mert a sztorin nem sokat változtat akkor meg megint más a helyzet. Bár a producer csak pénzt ad a filmhez semmi köze nem szokott lenni, vagy igen passz. Na értitek, nem kell egyből leszólni mert XY lesz a rendező.

8 2
DaemonXHUN
Inaktív)

a "jó kezekbe került" ugye csak irónia akart lenni, kedves GameStar? Erre csak ezzel tudok válaszolni: http://www.youtube.com/watch?v=_QYYF_7_9Zs
HOLLYWOOD UTÁLJA A JÁTÉKIPART!

Mikor kerülne jó kezekbe? Csak hogy néhány példát említsek:
Peter Jackson,
Neil Blomkampf (remélem jól írom)
Christopher Nolan
Nicolas W Refn
Danny Boyle
Steven Spielberg
JJ Abrams

Na emberek, azért ne IMDB 6-os emberek dolgozzanak már a filmen..

8 1
Necreon
Jack Bauer (10/10)

Hát... ez nem éppen jó hír.