Hirdetés

Vasárnapi cosplay őrület - a hétvége legjobb jelmezei

|

A hétvégén három hatalmas találkozó is volt, ahol jobbnál jobb cosplayeket láthatnak, a látogatók, mutatunk néhány zseniális jelmezt.

Hirdetés

Az utóbbi időkben el vagyunk kényeztetve jobbnál jobb cosplayerek alkotásaival, március elején például a PAX East legjobbjaiból szemezgethettünk, és bár kevésbé volt változatos, annál mókásabb, amikor április elsején rengetegen öltöztek be ugyanannak. A hétvégén három esemény is zajlott az amerikai kontinensen, ahol szintén rengeteg elképesztő alkotást mutattak be a készítőik.

Anaiheimben a Wondercon, Seattle-ben a Sakura-con, nem messze Kanadában pedig a Fan Expo Vancouver vonzotta a rajongókat, ahol filmek, játékok, és képregények szereplőinek is beöltöztek a rajongók, a jelmezek pedig ezúttal is kiválóak lettek. Íme azok, ami szerintünk a legjobban sikerültek, a teljesség igénye nélkül, mert ha mindegyik jól sikerült darabot megosztanánk veletek, ennek a cikknek sosem lenne vége.

Nektek melyik cosplay tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)