Hirdetés

Advent - disztópikus jövőben játszódik a 2K Games új játéka?

|

Egy világ, ahol nincs éhezés, fájdalom, betegség és háború. Egy ilyen jövőt ígér az ADVENT nevű szervezet, de már most tudjuk, hogy mindez hazugság.

Hirdetés

Az E3-on ugyan nem tart saját előadást a 2K, de becsatlakozhat a Sonyhoz, Microsofthoz, vagy a PC Gaming Show-ba, hogy bemutassa új játékát, ami valószínűleg az Advent nevet viseli.

Ma, az alábbi tweet közzétetelével egyidőben indult el az adventfuture.org weboldal, ami vázolja az ADVENT cég terveit, de ha türelmesen figyeltek, láthatjátok, ahogy egy hackercsoport megpróbálja a figyelmet az igazságra.

Az ADVENT Administration egy „éhezés, fájdalom, betegség és háború” nélküli világot teremtene, egy nemzeteken átívelő közösséget, melynek csak boldog és békében élő tagjai vannak. A kezdeményezéshez csatlakozók oltást kapnak, ami minden betegség ellen használ. Az ADVENT csapatai garantálják a biztonságot a nap 24 órájában, a városok épületei pedig úgy vannak megépítve, hogy soha nem látott hatékonysággal használják ki a rendelkezésre álló helyet.

 

A valóság viszont az oldalon megjelenő, hackerek által küldött üzenetek szerint közel sem ilyen szép, ugyanis több mint kétmillió ember tűnt el. Hogy mi történt velük, azt egyelőre nem tudhatjuk, de a napokban, vagy legkésőbb az E3-on kiderülhet. Van egy minimális BioShock beütése, de valószínűleg valami teljesen új lesz. Meglátjuk hamarosan, minden friss infóról értesülhettek tőlünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)