Hirdetés

Age of Wonders III - 2014-re csúszik a megjelenés

|

A sorozat rajongóinak sajnos tovább kell várniuk az eredetileg tervezettnél.

Hirdetés

Az Age of Wonders 3 érkezéséről nemrég hallottunk, és rögtön megörültünk neki, hiszen az egyik legjobb stratégiai sorozat újabb tagjáról van szó, amit maga Markus “Notch” Persson, a Minecraft atyja is támogat. 

Eddig úgy tudtuk, a játék még idén ősszel érkezik PC-re és Mac-re, Jimmy van der Have, a Triumph Studios community managere azonban bejelentette: az Age of Wonders 3 megjelenése csúszik, méghozzá 2014. első negyedévére. Az indok: mivel az AoW 3 a legnagyobb fejezet a sorozat életében, szeretnék, ha egyben a legszórakoztatóbb is lenne, ehhez viszont több időt kell fordítaniuk a játék tökéletesítésére, és még több tartalommal való feltöltésére. Szívből kívánok sok sikert nekik!

Az Age of Wonders 1999-ben jelent meg, az Age of Wonders II: The Wizard's Throne pár évvel később, 2002-ben követte, majd egy évre rá, 2003-ban érkezett az Age of Wonders: Shadow Magic, azóta viszont csend honolt a sorozat háza táján. Reméljük az elmúlt 10 év alatt nem koptak meg a fejlesztők képességei, és az Age of Wonders III méltó folytatása lesz az előző részeknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)