Hirdetés

Alien: Isolation - TPS-ként indult, ilyen lett volna (videó)

|

A GDC 2015-ön a Creative Assembly megmutatta az Alien: Isolation prototípusát, így láthatjuk, milyen lett volna a játék TPS-ként. Nagyon más.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legjobb horrorjátéka az Alien: Isolation, ami valószínűleg azért is volt ennyire para, mert közvetlenül Amanda szemén át láthattuk az eseményeket, beleéltük magunkat a szerepébe.

Láttunk már jó horror-TPS-t, a Resident Evil 4-nek, a Dead Space-nek, a Silent Hill játékoknak is bejött ez a kombináció, de az Alien: Isolation más tészta. A GDC 2015-ön levetített gameplay videó kézikamerás felvételén láthatjátok, hogyan képzelte el a Creative Assembly a játékot, és hogy mennyit elvesz az élményből, amikor Amanda néha kitakarja a képernyő egy részét, valamint hogy anélkül látunk mindent, hogy veszélyt jelentene kinézni. Ezek után különösen örülünk, hogy a készítők végül a belső nézetnél maradtak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)