Itt az új GameStar póló!
Kattints a részletekért!

Aliens vs. Predator 3 - Hamarosan feltámad!

Vakka

Amíg a világ a Gearbox által fejlesztett Aliens: Colonial Marines -re figyel, addig a háttérben születőben van az eredeti Aliens vs. Predator franchise új tagja.

1979 óta tart minket rettegésben egy vérszomjas, nyáladzó űrgyík, akit mindenki csak Alienként ismer. A világsikerű filmből (ami megteremtette a női akcióhős kategóriáját) később lett könyv, képregény és további filmek, de ami számunkra most a legfontosabb: Aliend vs. Predator videójáték.


A két univerzum 1999-es (nem első) összemosása a játék szempontjából hatalmas húzásnak számított, főleg hogy mindhárom faj képviselője saját egyszemélyes kampányt kapott, nem is beszélve az eszméletlen multiplayerről, amit anno Rebellion csapatának köszönhetünk. A második rész sem sokat váratott magára, hiszen a Monolith már 2001-ben megajándékozott vele bennünket, minőségileg is hozva a kötelezőt. S most, hogy legtöbben a Gearbox által fejlesztett Aliens: Colonial Marines -t tartják a franchise következő részének, addig a Sega egy másik Aliens cím elkészítését is utasításba adta, nevezetesen az Aliens vs. Predator 3-mat.


A 2010-re datált új AvP fejlesztéséért az első részért már korábban megdicsért Rebellion felel. A játék történései 30 évvel az első mozifilm eseményei után játszódnak egy bolygón, ahol a Colonial Marines alakulatai épp egy Alien inváziót próbálnak megakadályozni, mikor a Predatorok egy gyors helyi vadászatba kezdenek. A „mindenki mindenki ellen" felállás most sem maradhat el, amit a megszokott három kampányos módozatban, illetve multiplayerben is művelhetünk. Az érintett platformokról eddig szinte semmit sem tudunk. Egyedül talán abból indulhatunk ki, hogy az eddig újságban megjelent képek egy only-PS3 magazinból kerültek ki. Reméljük a legjobbakat.

aliens vs. predator avp avp3 avp 3 avp iii bejelentés playstation 3 ps3 Playstation 3 fps

Hasonló jóságok

42 Komment Szólj hozzá

Oldal: 1 | 2 | 3 »
15 41
Predator71
Inaktív)

Nagyon jó ez a game !

válasz
19 39
hedzsooo
Dr. Gregory House (9/10)

1ebkent + Alien VS Predator , hiaba okoskodtal, de tokmind1...inkabb tanulj idegen nyelvet, + azt, h hogy kell roviditeni ertelmesen ! XD

16 38
hedzsooo
Dr. Gregory House (9/10)

Haldamir, Te + biztosan szeretsz kotekedni, es ures dolgokat fecsegni ! XD

13 36
yoda2000
Dr. Gregory House (9/10)

Jetimokus, neked meg elmondom, hogy mind a 4 Aliens filmből készült képregény is...

És sok olyan is van, ami valamelyik filmet vagy könyvet viszi tovább.

15 34
84noname
Inaktív)

Sorry kedves jetimokus... Nem vagyok nagy szakértője a témának, de szerintem teljesen korrekt volt a cikkíró. Az aliensonline.hu cikkei szerint Alan Dean Foster írta A nyolcadik utas a Halált, ami egy filmadaptáció és 79-ben adták ki egy évben a filmel...és tudtommal ez elött nem volt más Alien könyv a forgatókönyvön kívül. (Ha esetleg tévednék, akkor bocsi). A képregényes erölködésed meg nevetséges... A lényeg, hogy a témában készült képregény, és ezt mindenki megértette rajtad kívül...

17 33
yoda2000
Dr. Gregory House (9/10)

Ó jee, remélem pc-re is érkezik
A '99-es AvsP game nekem örök kedvenc marad, ahogy az elő 2 alien film a 2 predator film, a könyvek és a képregények is :D
de a 2 AvsP film az kukábavaló

16 32
_RiCE_
Jack Bauer (10/10)

Az első két játék baromi jól sikerült, a filmeket inkább felejteném. Én is azt mondom, ha hozza az első két rész hangulatát akkor nem lesz itt gond. Emlékszem anno az első részben legnehezebb fokozaton marine-okkal elég parás volt ahogy ment az ember a sötétben és csak azt látta, hogy a radaron jönnek felé a pontok, és azon agyaltam hogy alattam felettem vagy velem szemben vannak. Nagyon jó volt anno szerintem.

14 31
Oliii
Inaktív)

bocsi, no offence: de helyesírás

muszáj !!!!

16 30
jetimokus
Inaktív)

sorry kedves gso, de most már sokadjára közöltök a cikkeitekben baromságokat, muszály belekötnöm: a 4 alien cucc először volt könyv, aztán film, és sosem volt képregény. (Az eredeti könyveket alan dean foster írta -kivéve a 4.-et -, és sosem készült belőle képregény adaptáció, csak film)
Az általad emlegetett képregények nem filmből készültek, hanem csak képregények, és max lett belőlük könyv...
amugy örülök a játéknak, csak hozza az első 2 hangulatát, és minden ok lesz!

14 29
beni54
Inaktív)

kíváncsi leszek rá!

14 28
Anter
Inaktív)

Megnéztem a képet a rebellion oldalán! Hát gyerekek,ez fosatós lesz! már várjuk!

26 26
module
Jack Bauer (10/10)

Jah reméljük a legjobbakat hogy WC-re is kijön

16 25
hiroki
Inaktív)

Annak idején nagyon sokat játszottam a 2-vel...

16 24
84noname
Inaktív)

Szerintem spannolja őket, hogy gearbox is alien gamét akar piacra dobni...Egy kis versenyből a playerek járnak a legjobban .
Remélem mindkettő jó lesz... Az AVP1-et nagyon szerettem, úgy még nem szartam be semmilyen gémen, mint amikor tizenévesen éjféltájt a 3. mapon elkapott az első arctámadó. Az egeret eldobtam és ahogy felpattantam a rövid füles-zsinór miatt a gépet is kishijján lerántottam az asztalról. Na a játékpályafutásom első alkalma volt, amikor kellett 5 perc szünet, hogy a parkinzonkór kimenjen a kezemből...

21 23
-kamikaze-
Inaktív)

http://www.rebellion.co.uk/ itt van hogy jön mindenre.
PC X360 PS3

Oldal: 1 | 2 | 3 »