Itt az új GameStar póló!
Kattints a részletekért!

Angry Birds - 250 millió letöltés

Gyu

Ez már több, mint őrület, ez már világkörüli fertőzés...

A tegnapi napon a Rovio vezetői, Peter Vestebacka és Ramine Darabiha bejelentették az elképesztő számot.

A 250 millió darabos letöltést az összes mobil platformon érte el a játék. Egyúttal egy új játékról is beszéltek, a Wine and Dine címűről, illetve egy szakácskönyvről, amelyben tojás-receptek lesznek. Persze az Angry Birds is új résszel jelentkezik majd, a Magic-kel, amely egy helytől függő platformer. Ez azt jelenti, hogy attól függően játszhatsz bizonyos szinteket, jeleneteket vagy részeket benne, hol vagy. Mondjuk Budapesten a budapesti szinteket, New Yorkban a new yorkiakat stb... A Magic minden telefonon működni fog és újfajta, a valós világgal interakcióba lépő játékélményt nyújt majd. 

A Wine and Dine pedig a malacok teljesen új játékmenetű játéka lesz - ha már a madarak negyed milliárdot termeltek az ő kárukra....

 

 

 


 

 

Angry Birds csúzli madár mobil platform

Hasonló jóságok

27 Komment Szólj hozzá

Oldal: 1 | 2 »
17 27
Paydogs
Jack Bauer (10/10)

no comment, csupán annyi:
"nevetni tudok rajtad, ha azt mondod, hogy a w995 okos telefon"
"csak 10% ban tud többet mint egy sima telefon"
"Ami meg tényleg tud is valamit, mondjuk sebességben is (ugye ugye) meg funkcionalitásban is(ugye ugye) az már 100 000 forint felett van !!! "
"Amiről ÉN beszélek az az OKOS telefon az 100 000+ ezer forintnál kezdődik. "

Ez méltán mutatja a hozzáértésedet a témához (mivel pl olyan hardver van az enyémben, mint a márkásabb cégek 70-80-90k-s telóiban, de te aztán már csak tudod, hogy ez milyen tempóval jár...) úgyhogy nem is mondok neked már semmit, értelmetlen... szerintem sikerült ügyesen bemutatni magad, a hozzáértésed és a témában való relevanciádat. nem is adom alád a lovat tovább, mert csak még nagyobb butaságok jönnének mentem kódolni...

22 26
Munyos
Jack Bauer (10/10)

Azonnal rohanok a boltba és veszek kettő okos telefont mert a napjaimat el se tudnám nélküle képzelni. Egyébként azt is tudnod kell,hogy most már nem tudok aludni se ettől az Al Capone -s dumától hogy megjegyeztem a neved.
Be.szarok a félelemtől Tudnod kell , hogy a te véleményed lesz mostantól a bibliám első lapja Ha akarsz venni okos telefont veszel, nagy fiú vagy ,
már a lakbért is ki tudod fizetni Nem arról van szó hogy rossz dolog az okos telefon, nem az, de amit te mondasz 30 000 Ft os (okosnak mondott )
telefon semmivel sem tud többet mondjuk egy w995 nél. Ami meg tényleg tud is valamit, mondjuk sebességben is (ugye ugye) meg funkcionalitásban is(ugye ugye) az már 100 000 forint felett van !!! Tényleg jó dolog hogy bővíthető, tényleg jó dolog hogy olyan tartalmakat töltesz le rá amilyet csak akarsz.
De amit letöltesz rá annak a 90 % nak nincs értelme !!!
Aminek van értelme azt a sima telefon is tudja. ( csak nevetni tudok rajtad ha azt mondod hogy a w995 okos telefon ). És igazából azon felül hogy jó érzés cecergetni, jól néz ki , szemfényvesztő, olyan nagy kijelzője van mint a fejem,
csak 10% ban tud többet mint egy sima telefon. Igen van sok hasznavehetetlen program rajta amitől többet tudhatna, de nem használod.
Mondj 10 olyan programot amit a mindennapok során használsz, tényleg van is értelme és nincs egy w995 ben ??? Az Angry Bird 5 éves gyerekeknek készült agymosás, csodálom hogy neked is tetszik. Ya és 35 000 forintért te még használtan is csak egy hulladékot kapsz nem okos telefont.
A telefonoknak a központi helyén a MARKET áll , és az internet.
Meg a Google, meg a Facebook, meg a játékok. Én ellentétben veled sose játszok telefonon, Pc-n játszom, sose nézek videót ilyen kis kijelzőn, tv- nézek filmeket. Szóval ha van egy pen drive om meg egy telefonom, igaz nem fogok cecergetni a telefonom, nem leszek trendi menő srác, de nem is fog hiányozni.
Amiről ÉN beszélek az az OKOS telefon az 100 000+ ezer forintnál kezdődik.
Na ott már az ember elgondolkozik , és csak néz mint Rozi a moziban.
De aztán gyorsan el is felejtem ha a 170 000Ft os árat meglátja az ember.
Hasznavehetetlen funkciókért , meg 2 magos prociért nem adok ki ennyi pénzt.
De van aki ad. Egyébként csak hogy megnyugtassalak az okostelefon nevet elsősorban az üzleti alkalmazásokkal bővített készülékekre használják.
És olyat tudtommal nem adnak 35 000 ért
És igen valóban kezdenek hasonlítani a hordozható számítógépekhez, de csak egyetlen céllal, hogy fizess !! Mondj egy olyan készüléket a piacon ami, 35000 forint felett található és nem lehet vele telefonálni, fényképezni, filmezni, zenét hallgatni, rádiót hallgatni, játszani , internetezni. Nem sok ilyet találsz mi!! Akkor ez azt jelenti hogy már nem is lehet kapni csak okos telefonokat?
. Egyébként te is csak annyira vagy befolyásolható a média által, mint egy átlag földműves, hiába lesz akár doktori disszertációd.
A készüléked 1 év múlva elavult lesz, mert jönnek az újabb csodák, amire megint nem lesz szüksége az embernek. És így tovább és így tovább és eltelik 5 év és már valaki a 3 dik telefonját fogja venni, a sok szemfényvesztés miatt.
Míg nekem ugyan az a telefonom lesz !! Miért? Mert bármennyire is akarunk csodát, attól még telefon marad. Majd ha ingyen lehet telefonálni okos telefonnal na akkor veszek egyet, de addig nem.
Egyébként kinéztem belőled hogy tudod ki volt a telefon feltalálója
nem kellett volna csillogtatni azt a nem létező intelligenciádat hogy,
Alexander Graham Bell volt e remek dolog feltalálója. Volt szerencsém járni a Londonban kiállított Telefon múzeumában is. De gondolom ha kijön a
windows 8. első dolgod lesz hogy beszerezd. Ya hogy egyenesen le butázol
ki más is lenne szerényebb mint egy egyetemista.
Szeretnél te nagyon sok mindenbe te olyan tájékozott lenni mint én.
De sose leszel. Mert magadon kívül nem ismersz se különbet , se okosabbat.
Engem meg alapból taszítanak az ilyen lapajok mint te. Te pedig 27 vagy de 50 nek képzeled magad, pedig fingod sincs a világról.

19 25
Paydogs
Jack Bauer (10/10)

szeretem ha érvelnek ellenem, de az irritál, amikor elképesztően beszűkült látószögű érveket hoznak fel...

20 24
Ellerszale
Jack Bauer (10/10)

Szerintem nem kéne lehordani ennyire egy vitaképes partnert =)
Szerintem örülni kéne, hogy az ember talál olyat, aki nem 2 sorral intéz el, vagy annyival se és küld el az édes... (=
Nagyon helyes, hogy érveket hoztok fel, de nem kell sárt dobálni, hogy jaj mekkora troll vagy.
Bár lehet én leszek a következő troll =D Ámen

18 23
Paydogs
Jack Bauer (10/10)

nevetek, mert ismét bebizonyítottad butaságodat több helyen... mivel tanulok még a délben kezdődő távközléstech vizsgámra, így csak címszavakban a válasz:

okostelefon szerinted sokkal drágább mint a normál, én ellenben 10e Ft-tal vettem drágábban az enyémet, mint egy normál lett volna (25k vs 35k, ami a funkcióbővülést figyelembevéve minden forintot már megért, nem még hogy használni is fogom a későbbiekben is. ) No meg te sem általkodtál egy árban de tudásában is hozzáillő készülékkel összehasonlítani, hasonlítsuk egyből az IPhone 4-hez, az még drágább! ettől viszont igazad még nem lesz. A te általad mutatott W995 árkeresőn (mivel szolgáltatónál már nem láttam, de felteszem ez a gaz elnyomó multiknak köszönhető) 55 és 65k között van (bár megjelenéskor 100k körül volt az ára, lásd PH teszt), míg az én androidos okostelefonom a FELE! (és újonnan is a te által írott új példányának a fele volt). Szóval itt már jó reggelt is van a kedves uraságnak
arról nem is beszélve, hogy az androidból adódó lehetőségek száma százszorosa egy zárt rendszerének (lásd, mennyi különféle dologra lett jó, kezdve a BÁRMILYEN videó lejátszásától (ha valamit nem játszik le, írnak majd rá a népek kodeket), vagy most összekötöm a telefonom giroszkópját az animációs szoftverem kamerájával, ergo ahogy én a telómat mozgatom, úgy mozog a kamera is... csak mert én úgy akarom... de ez még pár hópihe a jéghegy tetején). A rendszer iránya, a funkcionalitása a TÖMEG kezében van, nem azt tudja, amit a céges fejesek kitaláltak rá, hanem azt, amit a MILLIÓS tömeg... zárt rendszernél meg azt kapod, amit a cég ad, és nem többet...

"Az akarják elérni, hogy ezek nélkül a készülékek nélkül ne tudjál létezni se. "
Ez a történet ismerős... nem ilyet csináltak anno a számítógép vagy az internet kapcsán. Sőt... talán volt egy Bell találmány is (segítek, telefon), a gaz mocskok azt is elérték, hogy az is fontos legyen... vagy közoktatás! franc se akart 6 évesen, no meg persze az addigi embereknek is hol volt hol nem, de kötelezővé tették, hogy nyerészkedjenek!. Az a mocsok tűz! Az a mocsok írás, tűz, stb... Ezek nélkül is éltek emberek, de amint elkezdték használni, egyesek elterjesztették, mert csak a nyerészkedés lebegett a szemük előtt, nem pedig az, hogy esetleg tényleg hasznos... Akkor is voltak biztos emberek, akik azt mondták, hogy nem kell sült étel, mert a természet úgy teremtette meg, ahogy hozzájutunk, aztán éhen is halt egy idő után...

Én biza sokat használom a telómat. mégpedig azért, mert 5 másik készüléket tett számomra feleslegessé. és bizony, ha nem kell vinnem magammal mindazokat (sőt meg sem venni), az nekem már jó.

imádni a készülékemet? kezdesz nagyon elszállni. a helyén kezelem a telefonomat. egy multifunkciós eszköz, ami segít a tanulmányaimban, a munkámban, a kapcsolattartásban, stb... de egy eszköz... imádatról (és egyéb nagy érzelmekről) egyedül te beszélsz egy készülékkel kapcsolatban.

navigáció nem minden készülékben található meg, és engedd meg hogy kijavítsalak, az okostelefon sem azt jelenti, hogy Android vagy Win van rajta. Funckionális definíció szerint a w995 is okostelefon, hisz funkcióiban tud sok olyat (drágábban), mint az enyém (gps, net, bár dokumentumkezelés nincs rajta alapból), tehát a tiéd is lehet ez alapján okostelefon! ÚR ISTEN, BENYELT TÉGED IS A RENDSZER! :D Persze van még pár definíciója, de én személy szerint a tudás alapján való különbségtételt részesítem előnyben az okostelefon meghatározás során (mivel ugye több telefon is van, ami tudásilag buta, mégis os van rajta, csak épp nem kezdhetsz vele semmit)

"az nem dolgozta véresre magát":
0, azaz NULLA információd van arról, hogy mit dolgoztam, és mire költöttem. Már a középiskolások is megtanulják, hogy ha valami értékesebb dolgot szeretnének, akkor elmennek kis nyári munkára, vagy hordanak ki újságot, és összegyűjtik rá. Legyen az bármi, egy nyaralástól egy hangfalig. Tévedés, hogy az, ha valakinek munka mellett telik valamire, az azt is jelenti, hogy nem dolgozott elég keményen (nem is értem, hogy jutottál erre a remek következtetésre :D). Nem bulizok, nem dohányzok, ezeket az összegeket mind mind megspórolom, ami bizony havi 10-20 vagy még több ezer forint kiadás sok más dolgozó embernek. és lám, 2 hónap alatt ott is vagyok, ahol a part szakad, új monitor, telefon, stb... ha akarom (ellenben nem szoktam, telefont 2-3 évente veszek). A többi dolgot (mosószer, rezsi, stb) meg ugyanúgy fizetem, mint mások...

Dokumentumok hordozására használj akkor külön pendrive-ot (add hozzá a telód árához a +5-6k-t, ami egy tisztesebb méretű darab), és hordozd mindig magaddal. nekem is van, informatikusnak a tárhely sosem elég...

"Egyre több baleset is származik abból hogy a GPS-t figyelik és nem az utat. " És a mentősök is csak poénból szereltettek a járműveikbe, hogy időben odaérjenek hozzád, ha bajod van... A gps-t okolható balesetek viszont még mindig elenyészőek a kiugró állatok,gyorshajtó vagy/és részeg sofőrök, figyelmetlen gyalogosok és hasonló elemekhez képest. a gps-es balesetek jó része is abból adódik, hogy az előbb soroltakből más is fennáll...

egyébként a hsz-eidből nekem speciel úgy tűnik, hogy ha érettségiig el is jutottál, felsőoktatásban nem vettél részt (ha mégis, mea coulpa, kinőtted a kapottakat). Ha pedig valóban így van, akkor ajánlanám figyelmedbe a "De nem eleget dolgoztatok." címszó alatt azt, amikor 1,5 évig nappal suliban voltam, délután-este pedig 6 órában dolgoztam EZEN FELÜL, hogy dotáljam a tanulmányaimat, és képezzem magam a későbbi munkahelyemnél. Vizsgaidőszakban ez változott: nappal munka (meg vizsga), este meg tanulás rá.
"Ott nem kell fizetni a letöltésekért."
mintha lenne különbség aközött, hogy a telefonról vagy a notebookról netezek (anyagilag). mellesleg nincs notim, asztali gépem van, és mellé a telefon a "noti helyettesítő mobil platform".


"keresd meg az árát" dolog:
ÚR ISTEN... a troll elkövette a legfőbb hibát, és nem emlékezett arra, amint mondott... xD Segítek:
Munyos hsz, 2011. június 15. 22:16 (#16-os kommented) 31-32. sor... skizoid vagy?

de tényleg belefáradtam már, még trollnak is buta vagy, pláne hogy mint te is írtad, az idő a legfontosabb, te meg ilyen baromságokkal pazarlod az enyémet (ami persze azért az én hibám, mert én meg pazarlom a sajátomat a válasszal). Buta vagy, mérhetetlenül buta, 0 rálátással a világra (állítom ezt 26 évesen szemben a te állítólagos 28-addal). Ritkán személyeskedek ennyire, a többiek ismernek ilyen szempontból, de megtanultam a nick neved, tőled minden további szót úgy értek majd, hogy tudom "milyen tudású" ember mondja...

off: volt változtatás, az elején, azt olvasd újra, ha már itt tartanál

20 22
Ellerszale
Jack Bauer (10/10)

Tyűűűha srácok =D Ti aztán kieresztettétek a gőzt.
Én csak annyit gondoltam írni, hogy ennyi letöltésnél már lehetnének már happy birds-ök is :D

20 21
Munyos
Jack Bauer (10/10)

Remélem nem tapostam bele a kis lelkivilágodba. Egyem is meg.
Az hogy aláírtad az önbutító végrendeletedet, azt most is tartom.
Hogy te még nem jöttél rá az a te bajod. A napodnak a tetemes részét cecergetéssel foglalod le. A tudatod alatt eladnak neked olyan dolgokat amire semmi szükséged nincs. Ez csak a kezdet. Az akarják elérni, hogy ezek nélkül a készülékek nélkül ne tudjál létezni se. És te pont ilyen vagy. 2-3 év múlva még a budipapír vásárlást is ezen fogod megejteni. Aminek van jó oldala is, de az ilyen Angry Bird meg hasonló játékok aminek csak egyetlen oka van hogy kihúzza a zsebedből a pénzt. Azok a programok amiket le lehet tölteni, lehet hogy hasznosak , de csak egy feltétellel készültek hogy kihúzzák a pénzt a zsebedből. Vannak ingyenesek, de azok is el fognak tűnni.
Itt van egy példa a nagy okos egyetemistánknak.

Itt

Itt látható egy adott típuson belül a különbség egy hagyományos és egy úgynevezett okos telefon között. A márka ez esetben szerintem mindegy.
Android, Windows, és IOS fut alattuk.(mármint az okoson) Ez azt jelenti hogy teljesen személyre szabható a készülék. Ha nincs olyan programod akkor egy gombnyomás és már itt is van. Csak hogy a két telefon között a legfontosabb különbség az ára.
De semmivel nem tud többet mint egy sima telefon!!!!
Más a kezelő felület, és korszerű fényképezőgép van benne, stb..
De közel 100 000Ft -tal drágább, és te erre még programokat fogsz letölteni nem kevés pénzért. Ha ezen nevetsz, akkor a saját marhaságodat neveted.
A nincs önálló gondolatod az arra vonatkozott, hogy az Android meg a többi majd szépen bekebelez és nem fogsz tudni nélküle létezni, s a napodat is ezek cecergetése fogja kitölteni. Na most meg nehogy azzal gyere hogy nem is használom olyan sokat. Attól még hogy meg akarod mondani mindenkinek a frankót attól még a spanyol viaszk nem a te seggedből pottyant ki. oké !!??
Windows van, Samsung van, HTC van, Apple van, stb. Mindnek az a célja hogy a lehető legegyszerűbben elköltsd a pénzed. Jövőre jönnek a hajlítható telefonok, akkor majd mindenkinek az fog kelleni, később más lesz , mindig lesz amit ki fognak találni hogy elköltsd a pénzed. Csak van egy rossz hírem azok is telefonok lesznek, ugyanis az a fő rendeltetésük. Az összes többi cucc csak parasztvakítás. Te már az vagy. Paraszt is meg vak is!!!
És ráadásul önszántadból. Sőt imádod a készülékedet és azt hogy milyen sok mindent tudsz rajta csinálni. Eddig sajnáltalak hogy mennyire kihasznált a média gépezete. De most már azt mondom aki hülye, az is marad !!!
De ha ennyire sok pénzed van költsd.
Egyébként az dokumentumok hordozására elég tudtommal egy Pen drive!!
Ehhez nem kell okos telo. Ha te a wc, és a fürdőszobában meg a buszon is ezt cecergeted, az már a végső stádium. Menthetetlenül függő vagy.
Javíts ki de a navigáció az megtalálható a sima telefonokban is.
Ja hogy az részletesebb, persze, jó pénzért minden. Remélem a wc és busz között nem szoktál eltévedni. Vagy sűrűn jársz dzsungelba?
Egyre több baleset is származik abból hogy a GPS-t figyelik és nem az utat.
És a tapasztalat az hogyha nem a felső kategóriát veszed akkor gyakran cserbenhagy. De mondjuk még talán ez az a dolog amit tényleg tudsz használni.
Ha csak nem vagy tájfutó nem kell gps a sporthoz. De mint mondtam ez van a sima telefonokban is .
Ya hogy dolgoztok,egyetem mellett, dicséretes !! Valaki dolgozik munka mellett. De nem eleget dolgoztatok. Akinek van 100 000 + ezer forintja ilyen dolgokra az nem dolgozta véresre magár Az még csak a munka ízét se érezte meg. Egyébként való igaz nem lehet általánosítani. Mindenkinek különböző az anyagi helyzete. Még csak azt se mondom hogy akinek van rá pénze ne vegyen. Vegyen, ha úgy lesz pénze vegyen minden évben a legújabbat. De már most sajnálom őket mennyi pénzt és időt bas.znak el rá.
De amit írtál egy laptopnak van értelme, szemben egy okos telefonnak.
Ott nem kell fizetni a letöltésekért. Neked azok után hogy
ezt írtad "
az meg hogy neked mi a fontos, és másoknak, az mindenkinek az egyéni ügye... ha így látod a helyzetet, remélem eladtad már a házad, minden fizetésed árvák ellátására költöd, mindenkinek adsz az utcán pénzt, és úgy általánosságban csak és kizárólag jótékonykodással töltöd minden (!) idődet... ha meg nem, akkor álszent vagy... "

csak egy dolgod lehet bocsánatot kérni. De te suttyóbb vagy annál.
No meg enyhén felsőbbrendűbbnek érzed magad, hogy meg modom a frankót.
Én sose firtattam a te anyagi helyzetedet, szemben veled.


"Ha majd 3-4 éve dolgozol és semmire se elég a pénzed, kíváncsi vagyok okos telefon lesz e az első dolog amire költesz,"
nem te mondtad, hogy idézem:
"Válts munkát, keress jól és vedd meg.
Ne spórolj, hanem keresd meg az árát."
Kis butus
Azt hitted mi hogy itt rólam van szó mi?? Már megint a zsebemben turkálnál mi?
És így van ezt mondom. Ha egyetemről kikerülsz és 3-4 évet le dolgozol, kíváncsi leszek lesz e legújabb Androidod Biztos hogy nem !!!
Csak te ezt még nem tudod. Nem azért, mert lehetnél akár milliomos is , csak nem ez lesz a fő dolog amire majd költened kell !! Ha meg igen akkor tényleg sajnállak.
Úgyhogy eme jeles mondataidnak
"De a rossz troll is troll, így most befejezem az etetését... 28 évesen meglehetősen érdekes a felfogásod, inkább nem is minősítem, szerintem remekül megtetted magad is további szép estét "
egyszerűen jelentőségét veszítette.
Én még egyszer elmondom hogy te is megértsd. Telefonra mindenkinek szüksége van, okos telefonra viszont senkinek se. Csak azt hiszik hogy szükségük van rá , pedig nincs !!! Ez csak egy trend !! Mint a Nike Cortez
De mint mondtam felőlem a wc-n is lehúzhatod a pénzedet ha okosabb dolgokra nem tudod használni a felesleges energiádat.
Egyébként az összes dolog elfogadott egy esetben ha emberünk dús gazdag és neki nem számít. Akkor , de csak is akkor azt mondom hogy vegyen okos telefont. Egyébként baromság. Mivel az időből van a legkevesebb ezért használj lap topot , mert gyorsabb

19 20
Vazzee
Inaktív)

Mindenkinek köszönöm a válaszát!

23 19
Paydogs
Jack Bauer (10/10)

hűű, olyan egetverő baromságok vannak benne (nem is baromságok, hanem inkább nagyon egyoldalú nézetek), hogy elkezdtem fogalmazgatni rá a választ, de amikor eljutottam a "Nincs önálló gondolatod sem. Az aki okostelefont vesz, az aláírta a saját önbutító végrendeletét" részig, a röhögéstől töröltem a posztomat véletlenül, és inkább átmentem segíteni pár vizsgakérdés megválaszolásában a szomszédnak. most pedig csak annyit tudok mondani, hogy OMG :D

a felkészülésemben úgy segített, hogy hazahordtam rajta a milliónyi doksit, tananyagot, könyvet, magyarázó videót, eddigi vizsgasorokat, stb... tudtam olvasni otthon, a fürdőkádban, a wc-n, a buszon, a vonaton, mindenhol. emellett a szakdolgozatom témája is Androidra való fejlesztés lett, olyan navigációs rendszernek teremtettem meg az alapjait, ami az egyetemi navigációs problémákra is megoldást nyújthat a jövőben (és mivel egyetemista vagyok, tapasztaltam ezeket a problémákat).

de nem is magyarázom neked, mert látom, felesleges... ha a sportolásra használhatóságnál a kreativitásod addig nyúlik, hogy stopper (a gps-es időkben), nincs is értelme magyarázni...

az egyetemisták is legalább annyira különböznek egymástól, mint az emberek... pl te lehet hogy ontod a nagy baromságokat a székedből, én meg 10-ből 7-8 olyan egyetemistát ismerek, akik bizony dolgoznak egyetem mellett (sőt sokan már középsuli mellett is). én én is majdnem a teljes egyetemi tanulmányaim mellett dolgoztam... a laptop manapság szinte létkérdés, akinek nincs, azok járnak az általunk üzemeltetett, korlátozott lehetőségekkel rendelkező számtechterembe, mivel az egyetemi tanulmányokat ma már internet nélkül nem (!) lehet végezni.
a végét pedig már én kérem ki magamnak, totál semmit sem tudsz rólam, a közösségért végzett munkáimról (az egyetemi navigáció is non profit).

"Ha majd 3-4 éve dolgozol és semmire se elég a pénzed, kíváncsi vagyok okos telefon lesz e az első dolog amire költesz,"
nem te mondtad, hogy idézem:
"Válts munkát, keress jól és vedd meg.
Ne spórolj, hanem keresd meg az árát."

De a rossz troll is troll, így most befejezem az etetését... 28 évesen meglehetősen érdekes a felfogásod, inkább nem is minősítem, szerintem remekül megtetted magad is további szép estét

két relatíve igaz (de pontatlan) mondatod volt:
1: Szerintem nincs szüksége egy embernek okos telefonra.
ez úgy igaz, hogy nincs MINDEN embernek szüksége okostelefonra. anyáméknak nem vennék, tesóméknak sem... nekem ellenben nem csak hogy szükségem van rá, de mára egyenesen minden nap kihasználom számos olyan szolgáltatását, amit normál telefonok nem tudnak, vagy csak nagyon korlátozottan (köszi, tankönyvet inkább nem txt-ben, oktató videót pedig nem 160x120-ban nézek)

2: Ugyanis az életben nem a pénz a legfontosabb, hanem az idő.
Ez kiegészítve azzal, hogy az idő és a pénz, ami részben összefügg, de azért fontos külön külön is... Pont ezért használok okostelefont dolgokra, mert az idő pénz (és mert időből van a legkevesebb)

23 18
bladesoft78
Dr. Gregory House (9/10)

Annyira egyszerű és mégis magával ragadó. Minimálből kihoztak egy olyan ötletet amin agyalhatsz és szórakozhatsz is . :d

23 17
Rics92
Inaktív)

Próbáltam bátyám mobilján, de itthon PC-n se rossz ! nekem bejött nagyon nagy :D

24 16
Munyos
Jack Bauer (10/10)

Szerintem nincs szüksége egy embernek okos telefonra.
Minden egyéb dolog ami "ingyenes" , azt a sima telefon is tudja.
Legfeljebb nem olyan szinten. A telefon attól még hogy mi mindent lehet vele csinálni attól még telefon marad. Az ilyen játékok pedig leszívják a pénzt a kártyáról, ja és vagy kétszer talán játszottál is vele.
"Egyedül az a rossz, ha ülnek a pénzen (tehát van, de nem költik), mert az senkinek sem jó hosszú távon (persze megtakarítás jó dolog, mivel az arra van, hogy később elkölthesse). "
Ez teljes mértékben hülyeség. Akinek van is egy milliárdja az nem gyűjthette volna össze akkor ha nem költött volna. Ugyanis költenünk kell ahhoz hogy gazdagabbak legyünk. S akinek milliárdjai vannak, azok nagyon sokat költenek.
A megtakarítás szó meg a kommunista népbutítás egyik fennmaradt eszköze.
Megtakarítani, meg spórolni, csak a szegények jelszava. Ugyanis nem spórolni kell tudni, hanem jól kell tudni keresni. Azt akarod te megspórolni, félretenni, megőrizni, ami minden egyes évben kevesebbet ér na ne viccelj !!
A "pénz" mint fogalom mindegy milyen valuta, évről évre gyengül. És egy olyan dologból ami 1 év múlva nem ér annyit mint most felesleges a használt "megtakarítás szavad". Ez a szegény országok jelszava. És a veszteseké.
Ugyanis az életben nem a pénz a legfontosabb, hanem az idő.
Egy bizonyos dologra gyűjteni, őrültség. Válts munkát, keress jól és vedd meg.
Ne spórolj, hanem keresd meg az árát. Ugyanis ha "spórolsz" az életedből veszed el azokat a dolgokat, amitől boldogabb lehetnél. Pl: megvonsz valmit magadtól mert spórolsz. Ne spórolj , válts munkát keress jobban.

"elég csupán annyit mondanom, hogy NAGYON elősegítette a kikapcsolódás mellett a két sikeres egyetemi félévem során a felkészülésemet, a tájékozódásomat kényszerhelyzetben, sportolásomat, kényelmemet és munkámat... amit NEM lett volna képes egy normál, nem okostelefon megtenni"

Te csak azt hiszed !!! Te a média és az internet által nagyon keményen befolyásolt állapotban vagy. Nincs önálló gondolatod sem. Az aki okostelefont vesz, az aláírta a saját önbutító végrendeletét. Szerinted poénból készültek a letölthető tartalmak?? Szerinted neked komolyan szükséged van az ilyen hülyeségekre mint Angry Birds vagy csak össze gyűlt egy kis pénz költsük már el. A telefon sajnos napjainkban egy lapfeltétel lett. Megkerülhetetlen. Szüksége van rá az embernek. De az okos telefon tartalmának 90% ra csak úgy gondolja hogy van !! Nem arról van szó hogy használod e, őket vagy nem, hanem hogy van e értelme.
Az egyetemi felkészülésedben nem tudom hogyan segíthetett, talán 10 forintért megnézted a Wikipediát rajta? vagy mi?? Esetleg puskáztál vele?
Az embert nem a hírek tájékoztatják, hanem a negatív emberek. Nem hinném hogy weboldalakat nézegetsz a telefonon, ha meg igen akkor hülye vagy .
Nem is tudtam hogy sportolásra is alkalmas a telefon mért van rajta stopper.
Ezek a telefonok csak a trendeket követik, te pedig a trendeket. De attól hogy az mondják hogy vedd meg mert az jó lesz neked az nem biztos hogy így van.
Az egyetemisták 90 + százalékának van laptopja, divatos ruhája, trendi kütyüje, de még egyik se dolgozott egy percet se.
"az meg hogy neked mi a fontos, és másoknak, az mindenkinek az egyéni ügye"
Ezt meg jól látod felőlem úgy költöd a pénzed marhaságokra ahogyan csak akarod.
"ha így látod a helyzetet, remélem eladtad már a házad, minden fizetésed árvák ellátására költöd, mindenkinek adsz az utcán pénzt, és úgy általánosságban csak és kizárólag jótékonykodással töltöd minden (!) idődet... ha meg nem, akkor álszent vagy... "
Ez meg már az erős túlzás kategóriába tartozik. !!!
Kikérem magamnak !! Mi közöd hozzá hogy hogy mire költöm a pénzem.
Lehet hogy neked kellene, egy éjszakát árvaházban aludnod aztán leszállnál a magas lóról. Látszik megmutatkozott az önzőséged. Neked csak az a fontos, hogy neked mid van. De van egy rossz hírem, közösségben élsz barátom.
Ha nem viszed ki a szemetet a házból előbb utóbb betemet téged is ha akarod , ha elfogadod ha nem akkor is. Ya és pont hogy én nem vagyok álszent, mert én ellenzem a legjobban az ilyen értelmetlen pénzkidobásokat. És addig míg csak felületesen sem ismersz addig tartózkodj a beszólásaidtól.
De megbocsátok nem tudod hogy mit cselekszel, hiszen még vak vagy és sohasem láttál. Ha majd 3-4 éve dolgozol és semmire se elég a pénzed, kíváncsi vagyok okos telefon lesz e az első dolog amire költesz, meg az Angry Bird. vicc........................................................

19 15
Paydogs
Jack Bauer (10/10)

a mi (mármint a fogyasztói réteg) felvásárlói erőnk sok munkahelyet teremt és tart fent ázsiában... mint ahogy összességében a vásárlás nem csak a multiknak jó, hanem az általuk foglalkoztatott embereknek is (persze cégfüggő, hogy mennyire).
a világ körforgásban van, amit én megkeresek, azt elköltöm, azt más keresi így meg... amit ő is elkölt, stb... de még a milliárdos is, amikor vesz egy száz millió dolláros hajót, olyan cégnek fizeti, aki embereket foglalkoztat, olyan adót fizet utána, amiből a tömegnek kórháza meg rendőrsége van. Egyedül az a rossz, ha ülnek a pénzen (tehát van, de nem költik), mert az senkinek sem jó hosszú távon (persze megtakarítás jó dolog, mivel az arra van, hogy később elkölthesse).

"Mivel egy okos telefon semmivel se tud többet mint egy sima telefon csak annyival hogy gyorsabban elérhető rajta az internet"
ez meg már szinte válaszra sem méltatható szinte... elég csupán annyit mondanom, hogy NAGYON elősegítette a kikapcsolódás mellett a két sikeres egyetemi félévem során a felkészülésemet, a tájékozódásomat kényszerhelyzetben, sportolásomat, kényelmemet és munkámat... amit NEM lett volna képes egy normál, nem okostelefon megtenni...

az meg hogy neked mi a fontos, és másoknak, az mindenkinek az egyéni ügye... ha így látod a helyzetet, remélem eladtad már a házad, minden fizetésed árvák ellátására költöd, mindenkinek adsz az utcán pénzt, és úgy általánosságban csak és kizárólag jótékonykodással töltöd minden (!) idődet... ha meg nem, akkor álszent vagy...

26 14
fCon
Inaktív)

zsííír

19 13
Carbuncle
Dr. Gregory House (9/10)

Hallod? Az lehet, hogy én nem tolok egy játékot se, amig a budin vagyok, azzal ellentétben, akire céloztál, és aki fel is szólalt előtted. De csak a te kedvedért, vagy az éhező emberek miatt nem fogok lemondani az egyetlen dologról, ami szórakozást jelenthet számomra az életben. És én nem a Motorola V300 -mon szoktam játszani, hanem csak PC -n. Jó?
És szerintem nemcsak én vagyok ezzel így, csak a többiek még nem nagyon reagáltak, mert elég új a fenti hír is.

21 12
Paydogs
Jack Bauer (10/10)

nem vagyok nagy fan, de tény, hogy a buszra várva, vagy a budin ülve nem egy 10 órás összetett rpg-re vágyom, hanem csak valamire, ami leköt akkor épp 5-10 percre... budin oké ott az újság vagy könyv, de a buszra várás idejére inkább nem hordozok egy könyvet (max azt is telón), hanem ez gyorsan leköt arra a kevéske időre... arra pedig szerintem tök jó...

19 11
Imrekovats
Inaktív)

Kár, hogy ez a játék stílus már 8 éve lejátszott, mondjuk igaz, hogy az újszülöttnek minden vicc új.

22 10
fecc87
Inaktív)

A Crush the castle-t is lehet sztem pl iphone-ra kapni, úh böngészőmentes az is.
Vmi különbség van köztük, mert az egyik bombasiker, a másik csak híres.

19 9
bbankrablo
Jack Bauer (10/10)

Az hogy az gagyi?
Persze, nincs benne semmi újdonság (max hogy érintőképernyős), de van hangulata. Ehhez se fontos a böngésző, hisz van rendes PC-s is.
Aki akar az fizet érte, aki nem, "letölti".

21 8
mcbaya
Dr. Gregory House (9/10)

Rosszul tudod Vazzee! Pl. Az Angry Birds android telefonok teljesen ingyen elérhető az android market-ből!

Oldal: 1 | 2 »