Hirdetés

Comic-Con 2014 - kicsit kamerás, kicsit homályos, de Assassin's Creed Unity és a miénk

|

A hétvégén az Assassin's Creed Unity is képviselte magát a 2014-es Comic-Con eseményen. Sajnos erről csak egy elég rossz minőségű videó árulkodik.

Hirdetés

Nem múlt el eseménytelenül a Comic-Con 2014 a játékipar szempontjából sem, hiszen többek között bejelentették a The Last of Us mozi első részleteit és még az Assassin's Creed Unity brutális rövidfilmjét is láthattuk, de csak azt, magából a játékból egészen eddig semmit sem kaptunk.

A jelenlévőknek egy közel tíz perces demót mutattak az Assassin's Creed Unity-ből, olyat, amelyet még mi sem láthattunk korábban. Noha a felvétel kamerás, a játék környezete, a játékmenet sajátosságai, a francia forradalom hangulata és a küldetések teljesen szabad teljesítése ilyen minőséggel is ígéretesnek tűnik.

Az Assassin's Creed Unity kizárólag PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon mutatja meg október 28-án, hogy mitől újgenerációs, de várhatóan a múltgenerációs konzolok tulajai is megkapják a maguk Assassin's Creed adagját idén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)