Hirdetés

Attack on Titan - ilyen lesz a játékmenet

|

Egy új trailer és egy 8 perces játékmenet bemutató érkezett a készülő Shingeki no Kyojin videojátékról.

Hirdetés

Az IGN.com részére adott interjújában Hisashi Koinuma az Attack on Titan producere elmondta, hogy a játék kizárólag az anime történetét követi majd, tehát sem a manga cselekménye, sem a filmből jött újdonságok nem szivárognak majd bele a játék sztorijába.

Ezzel a rövid kommentárral kaptuk meg az új videókat. Az első annyira nem is érdekes, inkább csak kedvcsináló. Azt a klasszikus jelentet láthatjuk, amikor a Wall Maria kapujában megjelenik az a hatalmas titán, aki elsőként ráköszön az emberi kolóniára egy hatalmas, falrengető "mizu"-val.

Ezután futott be egy 8 perces játékmenet, ami bemutatja a harc alapjait, és hogy hogyan is fogunk a városban manőverezni a 3D gearrel.

Csak nekem tűnik picit túl sterilnek a környezet ahhoz képest, hogy egy rakat titán lerohanta a helyet? Mindenesetre a mozgás, és a harc nem tűnik rossznak, reméljük, hogy úgy nagy átlagban rendben lesz a játékélmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)