Hirdetés

Hogyan válassz gamer egeret?

|

Egy hétköznapi irodai rágcsáló és egy minőségi gamer egér közt hatalmas lehet a különbség. Most megmutatjuk, miből érdemes választani.

Hirdetés

Aki évekig egy többmilliós sportkocsit vezetett, az nagyon nehezen ül vissza egy kéthengeres Wartburgba, mert hozzászokott a kényelemhez és az extra lehetőségekhez. Valahogy így van ez a gamer egerek terén is: ha egyszer valaki megtapasztalja a tutit, az nem akar visszatérni az alsó kategóriához.

Természetesen ahogy egy jó csukától sem leszünk azonnal gólkirályok, úgy a világ legdrágább egerétől sem leszünk ott azonnal a LoL világbajnokság döntőjében, de egy speciálisan kifejlesztett eszköz igencsak jó szolgálatot tehet, ha már magasabb szinten űzünk valamilyen játékot. Amikor csak tizedmásodpercek döntenek, akkor bizony jól jön néhány extra funkció.

 

Számos gyártó van jelen a piacon, mi pedig egerek százaiból válogathatunk, amelyek mind valamilyen sajátos céllal lettek kifejlesztve. Míg a sokgombos darabok az MMO-k és mobák szerelmeseinek jöhetnek jól, addig a precíz, jól kalibrálható DPI-vel megáldott egereket az FPS-ek szerelmesei tudják igazán hasznosítani. A PC World most összegyűjtötte a piacon található legjobb rágcsálókat, hogy könnyebb legyen megtalálni az ideális darabot.

Ti milyen egeret használtok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)