Hirdetés

Batman: Arkham Origins - ha meghaltál, nincs visszaút

|

Batmannek lenni egyébként sem könnyű feladat, de a játék I Am the Night módjában csak egy esélyünk van élvezni az előnyöket.

Hirdetés

A Warner Bros. szerint unalmas már, hogy a játékok extra nehéz módjaiban is vannak ellenőrzőpontok, minek következtében ha a főhős meghal, nem kell újra végigküzdenie magát az összes addig teljesített pályán.

Guillaume Voghel, a Batman: Arkham Origins producere az Eurogamer Expo során elmondta, hogy a játékban lesz egy I Am the Night névre keresztelt mód, amit csak a legtapasztaltabb játékosoknak ajánl. „A fő történetszálat és a mellékküldetéseket körülbelül 12 órába telik teljesíteni, aztán ott vannak az összegyűjthető dolgok. A 100% megszerzéséhez sokkal, sokkal több idő kell.” - tette hozzá az úriember.

Az új nehézségi szint feloldásához legalább kétszer végig kell vinni a játékot, mivel az I Am the Nightba csak a New Game Plust sikeresen teljesítők kóstolhatnak bele. Szívesen megnézném néhány ember arcát, amikor a főellenségnél véreznek el 11 és háromnegyed óra játék után. Majd ha meglesz minden achievement, talán én is belevágok, de lehet, hogy megvárom a Season Passben szereplő minden tartalom feloldását (jelmezek, jelmezek mindenütt). A Batman: Arkham Origins október 25-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és Wii U-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)