Itt az új GameStar póló!
Kattints a részletekért!

Blade & Soul - a Summoner osztály petjei

Gyu

Kevés szó esett mostanában a Blade and Soulról - más mmo-k elhomályosítják ezt az ígéretes játékot.

MIndenki a Guild Wars 2-ről,a  TERÁ-ról, a WoW: Mists of Pandariáról beszél: közben a Blade and Soul, az NCSoft másik új üdvöskéje is "készülget".

A Blade & Soulról sokáig úgy gondolta mindenki, hogy ultrabrutális high-fantasy környezetben játszódik majd. Azonban a Summoner osztályt bemutató videóból az derül ki, hogy egyrészt meglepő peteket fog használni ez a típusú varázsló, másrészt ezek a petek bizony nagyon aranyosak. 

Lássuk tehát:

Blade & Soul mmorpg fantasy summoner NCSoft

Hasonló jóságok

19 Komment Szólj hozzá

9 19
DavidRyuk
Inaktív)

Nekem nagyon tetszik ez a játék szerintem aranyos ez a summoner.Mondjuk én biztos Blade Mastert csinálnék vagy Asassint.Meg még a TERA ami nagyon jó szerintem. Ha lenne olyan gépem amin megy mind a 2 tuti fenn lenne. Nekem az a véleményem hogy ez a 2 legjobb mmorpg amit valaha csináltak.

9 17
erasmus4
Inaktív)

De ezt nem is azért csinálták hogy neked tetszen hanem hogy az ázsiaiaknak jöjjön be, én sem játszanék egy ilyen stílusú játékkal, de gondolom ott keleten elalélnak tőle, az NCSOFT a nyugati piacra a GW2 szánja..

11 16
minikahona
Inaktív)

Én már játszottam ezzel. Valami béta privát szerver volt vagy valami hasonló és teli volt bug-al, de tetszett.

11 15
foxxi
Jack Bauer (10/10)

Az a macska tud TANKOLNI!!!! És a dps-e se gyenge! Na jó, komolyan: jó lesz ez a játék, hozza a szokásos anime "vicces" peteket ( a macskák a kedvenceim ) és még szép is a játék. Nos, ez 100szor jobban érdekel már most, mint a tera ( amit próbáltam is, és borzasztóan nem tetszett - a non target se akkora plussz a részemről hogy megmentse - legalább marad pénzem ). Ez viszont érdekel

12 14
Buuu
Inaktív)

Tudod erre mit mondanak? Az én játékom úgy csinálom meg ahogy nekem tetszik.
Senki nem hal bele ha saját maga csinál egy játékot, úgy csinálja a grafikát a gameplayt, meg mindent ahogy neki tetszik.
Amúgy úgy reklámozzák mint a "true eastern mmo"-t szal egyáltalán nem meglepő a grafikus design, nekemis bejön, Lineage 2 ben is voltak cica summonok csakhogy tudd.
A TERA a Bluehole kreálmánya, jó sokat is vártam tőle, és sajnos nem jön be, pedig próbáltam rávenni magam hogy végignyomjam az OB hétvégét, de nemsikerült a harcrendszer nem viszi el a hátán, a mindenképpen régimódi és unalmas fejlődési és skillrendszert. Amúgy elvileg Lineage 3 design alapján készült, amit úgytűnik inkább Blade and Soul-ba ölt az NCSOFT. persze elötte jót pereskedtek a BlueHoleal :D
Nyahh de visszamászok a barlangomba és tanulok tovább koreaiul...

12 13
Thorgilis
Dr. Gregory House (9/10)

Ez most komoly???Ezek után azon sem lepődnék meg ha egy póni lenne a főboss....Miért kell valamit igy el baltázni...:SNcsoft...ismét gratulálok...Am a terrába is azok a tengeri malacok...na azok aztán kelletek...Akkor már irjanak egy mmot teli cukisággal stb és akkor fuu de jó...de ne vegyítsék a kettőt...most télleg nekem a vidi alapján az lett az érzésem mintha a dio3ba rakták volna bele őket...vagy a GoWba milyen jó lenne RAAM-ot kis cicákkal meg pandákkal agyon verni...XD

10 12
bashka
Inaktív)

Ezt most nem nézem meg, de itt egy régebbi kevésbé "cuki" videó (persze van benne az is): Trailer 2009
Több kasztot is bemutat. Példának okáért, a Destroyer eléggé elnyerte tetszésem, és talán nem éppen édessége, mint inkább élessége miatt Nem mellesleg, ez az egyetlen MMO ami valamennyire is foglalkoztat az elmúlt években (bár valószínűleg ezzel sem fogok játszani)További szép estét!

12 11
Buuu
Inaktív)

Ebből lessz valaha EU szerver? törten nem akarok gamelni...

Istenem a Lynn nagyon cukkerre sikerült :D A Tera Elinjei nem ilyen cukik :D Régen vártam ezt is...

10 10
bladesoft78
Dr. Gregory House (9/10)

Nagyon Dubajos az a reklám kép a játékról XD

A trailer meg annyira édes hogy cukorbetegeknek nem ajánlott.....

11 8
Ron99
Dr. Gregory House (9/10)

Nah, a sok anime-őrült asszem maga alá vizelt....

9 7
Urmomismypennymount
Inaktív)

legszebb létező fantasy játék!!..nagyon várom, alázni fog mindent.!
tört szerón toltam a gémet, iszonyat űber brutál durva a harc!

10 6
Drought33
Inaktív)

Hát ez elég tré...

12 4
Athesz
Inaktív)

Böszme nagy démont üt egy kismacska ami egy kiperecott nagy kalapácsot fog....Erre nem lehet semmi értelmeset reagálni xD

11 3
Hans87
Dr. Gregory House (9/10)

Varázslatos, csodálatos, elképesztő :P :S
Cuki, édes, aranyos, kicsibaba cicák :P:S
Nem kell hülye COD meg Battlefield !
Akarom!


9 2
erasmus4
Inaktív)

Nem valószínű hogy nyugati piacra szánják ilyen karakterekkel.

9 1
Violent_Butcher
Inaktív)

Maga a játék remekül néz ki, de ezekkel a modellekkel engem elriasztottak.