Hirdetés

PAX Prime 2015 - a Borderlands előadás végén házasodott össze két rajongó

|

Pár nappal az egyik legjobb eljegyzés után egy másik pár két tagja a Borderlands előadás végén, a Gearbox csapata előtt fogadott örök hűséget egymásnak.

Hirdetés

Az emberek nagy része, köztük ti is bizonyára már elképzeltétek, milyen esküvőt szeretnétek. Van aki a templomi házasságkötésre esküszik, néhányan inkább a polgári változatot választják, és vannak olyanok, akik szűk családi körben, valami extrém helyszínen kötik össze életüket.

Michael és Melanie Refuerzo egy lépéssel továbbment. Az egész úgy kezdődött, hogy másfél évvel ezelőtt a katona és a terapeuta elkezdtek járni egymással. Míg a lány vacsorát készített, a srác leült a - nála sokkal nagyobb gamer - lány konzolja elé, és elkezdett Borderlandsezni. A játék megtetszett neki, és onnantól osztott képernyővel, együtt játszottak. Ekkor még csak egy hete jártak, ezért úgy gondolják, a Gearbox játékának köszönhetik, hogy a kapcsolatuk ilyen boldog és erős maradt. 

Egy napon kitalálták, hogy mivel imádják a PAX-et és a Gearboxot, a Borderlandset és mindent, amit a fejlesztőcsapat csinál, a napokban zajló PAX Prime alatt házasodnak össze. "Csak azt akartuk, hogy arról szóljon, hogy gamerek vagyunk. Nem szerettünk volna hagyományos esküvőt esküvői ruhával és öltönnyel, az nem illik hozzánk. Két egyszerű játékos vagyunk, így mi jobbat találhattunk volna ki ennél?" - nyilatkozták a "ceremónia" után.

A szervezést azzal kezdték, hogy Michael - Melanie nevében - küldött egy tweetet Randy Pitchford vezérigazgatónak. Másnap 25 értesítés fogadta őket, Pitchford pedig továbbította a kérést kollégái felé. Egy seattle-i esküvőszervező cég leszervezett mindent, amit kellett, miközben a pár családtagjai Twitchen keresztül követték az eseményt.

A Borderlands most minden eddiginél népszerűbb a témában: pár napja arról számoltunk be, hogy egy srác barátnőjének kezét egy saját tervezésű, de borderlandses küldetéssorozat végén kérte meg.

Ti milyen esküvőt szeretnétek? Valami gamer vagy geek téma szóba jöhet?

Forrás: Eurogamer

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)