Itt az új GameStar póló!
Kattints a részletekért!

Call of Duty: Ghosts gépigény - már minimumon is kell az erős kártya

daev

A Call of Duty: Ghosts 50 giga helyet foglal majd és meglepően erős videokártyát követel majd minimumon is.

Hamarosan indul a szokásos Q3-as megjelenésdömping és ez általában magával rántja a gépigények megszaporodását is. A Watch Dogs ijesztő, majd barátságosabb, az Assassin's Creed Black Flag elvárható hardver specifikáció után itt is van a Call of Duty: Ghosts gépigénye.

A Ghosts először is 50 gigát foglal majd el a merevlemezeinken, ami már önmagában elég mackós. Összehasonlításként elmondom, hogy a Bioshock Infinite maximum 30, a Saints Row IV összesen 10, a Battlefield 4 pedig szintén 30 GB-nyi adatot tárol csak a gépünkön. Emellett a Ghosts már minimum beállításokkal is egy elég izmost videokártyát követel, ami mondjuk meg egy kicsit meglepő.

A minimum Call of Duty: Ghost gépigényt az Nvidiának köszönhetjük: 

  • OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit
  • CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ, vagy jobb
  • RAM: 6 GB RAM
  • HDD: 50 GB szabad hely
  • Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870, vagy jobb
  • Hangkártya: DirectX kompatibilis kártya
  • DirectX: 11
  • Internet: Az aktiváláshoz, illetve a többjátékos módhoz szükség van internetre

A Call of Duty: Ghosts megjelenése november 5-én várható a jelenlegi generációra, PlayStation 4-re és Xbox One-ra pedig a konzolok kiadásával egy időben érkezik. Mit szóltok a gépigényhez?

call of duty: ghosts activision infinity ward gépigény nintendo wii u pc playstation 3 playstation 4 xbox 360 fps

Hasonló jóságok

105 Komment Szólj hozzá

Oldal: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 »
16 105
djlight
Inaktív)

Intel HD Grafics 4000 jó?

27 103
szaky33
Adama admirális (8/10)

,,Véletlen" elirták.Nehogy gyorsan elszaladjon mindenki új gépet venni.Valamit nagyon elrontottak.A tavalyi CoD-hoz képest hirtelen ekkora gépigény kel az újnak,hát nem is tudom.

33 100
HorvathAlex
John Locke (7/10)

ajánlott GTX 780.... de én nem hiszem el hogy 15éves motorból ki tudnak hozni 1 ilyet...

22 99
berkes-96
Adama admirális (8/10)

Most őszintén, Ha a minimum gépigénye ekkora akkor már meg sem merem kérdezni hogy milyen lesz az ajánlott. És amúgy is mi a francnak ekkora gépigény?

26 98
Tomy88Trance
Jack Bauer (10/10)

50 giga what the hell!! Hd-s,Blu-Ray-es,4k-s átvezető videók vannak vagy mi? XD

29 97
balint107
Jack Bauer (10/10)

Hát ez elég nagy baromságnak tűnik. 2 év alatt csinálnak egy 50 gigás játékot, ami indokolatlanul sok, finoman szólva. (a modern warfare 3 13 giga körül van, modern warfare 2 12 giga) bár még ez is sok szerintem, de valamiért mégis ennyi. És a gépigény megint csak indokolatlanul k*rva nagy. A proci még hagyján, de a memória és a kari. A Crysis 3-nak nincs ilyen minimum követelménye. Ha mégis igaz, valamit nagyon elk*rtak a srácok.

24 96
Uhu123
Jack Bauer (10/10)

Tudom mi a marketing, de behatóbban csak jövőre fogok foglalkozni vele.

Amúgy eddig egyik játék sem mozgatott meg. Sem bf4 sem cod. A BF4 a menő trailereivel azért közel állt hozzá, de most így a bétát játszva elég felemás érzéseim vannak. Most nem a bugokra meg a borzalmas optimalizálásra gondolok.

21 95
Dr_Tre
Jack Bauer (10/10)

Egy reklám akkor jó, ha azzal a terméket fényezik és általa a vásárlótömeget arra tudják venni, hogy vegyék, ilyen egyszerű. Az, hogy kiraknak egy olyan gépigényt, ami miatt ha nem is sokan, de elég, ha csak néhányan úgy gondolják, hogy nem veszik meg a játékot, mert nem futna a gépükön, már buktak. Attól, hogy egy irreálisan nagy gépigény miatt beszélnek a játékosok róla, nem fog több vásárlót hozni, mert pont a gépigény riasztja el őket.

Ez nem reklám.

27 94
Dr_Tre
Jack Bauer (10/10)

Igazad van, minden reklám reklám. Abban viszont tévedsz, ha azt hiszed, hogy ez szándékos, főleg a kiadó részéről. A reklám akkor jó és feltétlenül jónak kell lennie, ha az nem csak azt szüli, hogy az emberek beszélnek a produktumról, hanem azt is, hogy azt jó fényben lássák.

Itt mindig rengeteg ember azt hiszi, hogy ez reklám, az reklám, de az igazság az, hogy ezek közül nagyon-nagyon kevés az igazi reklám. Az, hogy kirabolnak egy kamiont, ami CoD-ot szállított egy boltba, mitől lenne reklám? Ez kb olyan reklám, mint amikor a Mercedes nevében megcsinálta vki a Hitler-es reklámot. Nem jó reklám. Értem én, hogy itt sokan látják benne a potenciált, mert hogy ez annyira jó játék, hogy még rabolnak is miatta, de ez szimplán hülyeség.

folyt.köv.

23 93
Fenimor
Inaktív)

A képeket elnézve eléggé ..Muhahaha.. ez a gépigény...

33 92
csikisanyi
Inaktív)

közel 10 éves motorból ilyen gépigényt kihozni... na ez már művészet bf 2 is agyon veri ezt a grafikát lol

34 90
dzsedáj
Inaktív)

Elmondok egy nagy titkot. Tudjátok mi az a marketing? (sok elvakult battlefieldesnek teljesen mindegy, mert mindjárt kapok 100 választ, hogy nincsen igazam hurr durr cod sz*r, bf4 jó jejeje)
Ültek az activisionnél és a IW-nél és azon törték a fejüket, hogyan reklámozzák a játékot még jobban, mert kijött a bf4 béta és nem ők vannak a most a reklámfényben. Mit is csináljunk?? húúú adjunk ki hamis gépigényt. Igen ez jó.

Kijött a nvidia azzal, hogy 50 giga lesz a játék. Ahham... A gamer net meg felbojdul. Nem tudom észrevettétek-e, de pont most csak itt a reggeli hírnél van 88! komment, van hogy máshol a fele, vagy 20. És akkor mi lehet még a nagyobb gamer oldalakkal?
Minden reklám reklám. Le merem fogadni activision 2 héttel megjelenés előtt: hülyeségek voltak a hírek, nem lesz ötven giga.
Ugyanez volt a modern warfare 2 kiadásánál is, ilyen tájban kijött egy hír hogy pc-re csak két hónappal később fog kijönni, egész internet csak erről szólt, aztán jaj bocs mégse meg is cáfolták.

22 89
Proxx
Inaktív)

Ez a gépigény barátságosabbnak tűnik szerintem : http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=7619&game=Call%20of%20Duty:%20Ghosts

26 88
Sigmund
Adama admirális (8/10)

Mondjuk ezt most. Emlékszem, olyan 2007-2008 magasságában volt egy komoly ugrás, egy évvel- féllel korábban még vidáman hasítottak a játékok egy barátom konfigján, aztán pár hónap eltéréssel jöttek olyan szépségek, mint Mass Effect, Jericho, Assassin's Creed 1, Witcher, és hopp, az olyan gépen, amelyiken közepes beállításokkal repesztett minden még fél évvel azelőtt is, hirtelen el se indult semmi. Az összes követelmény megugrott. Most dettó ez lesz.
Félreértés ne essék, nem panaszképpen mondom, mert szerencsére a keresetemből ki tudok gazdálkodni egy jobb procit és 8 GByte RAM-ot, ha nem is egyszerre.

24 87
Dr_Tre
Jack Bauer (10/10)

Értem, ok, ignorálom, azt meghagyom, lehet, hogy kell egy kicsi egyensúly.

Remélem egyébként, hogy csak marhaság ez a követelmény, mert egyszerűen tényleg marhaság.

24 86
frango
Dr. Gregory House (9/10)

De Te meg ignoráld az ilyen kommentjeim! Nem neked szólnak. Beszéltünk már erről. Tudom, hogy veled lehet értelmesen és objektíven is beszélni. Csak tudod kicsit kell húzni az elvakult bf4levolutionzsírújfrostbite3motor fanokat is.:D Ha már az értelmetlen beböfögések ellen semmit nem lehet tenni...

#85:Az lehet, amit a srác mondott lejjebb, hogy 4k felbontásra értik a követelményt és azért 50gb a cucc. nVidia baromkodik csak ez tuti.

Oldal: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 »