Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - Michael Myers az Onslaughtban

|

A Ghosts Onslaught DLC-jének egyik pályáján a Halloween filmek pszichopatájával, Michael Myers-szel is lehetünk.

Hirdetés

Megindult a Call of Duty: Ghosts DLC-szezonja, érkezik az Onslaught és, ha hiszitek, ha nem, egy eredeti ötlettel indítja a rohamot az Infinity Ward.

Az Onslaught DLC-ről már kiszivárgott egy-két dolog, de most a hivatalos bejelentés mellé kaptunk egy trailert is, ami végigvezet minket azokon az újdonságokon, ami az első kiegészítővel érkezik a Call of Duty: Ghosts-ba. Négy új pálya, egy érdekesnek ígérkező fegyver és az Extinction játékmód új kampányának első epizódja is helyet kapott az Onslaughtban.

A legérdekesebb pontja a DLC-nek a Fog; ezen a pályán a Halloween-filmek gonoszát, Michael Myerst irányíthatjuk egy ködös erdő közepén, amit az eredeti film klasszikus zenéjével is megspékeltek a fejlesztők. Uraim, egy eredeti ötlet. A többi cucc lényegében a szokásos, nézzétek meg a trailert és meglátjátok.

A Fog azért is lesz nagyon izgalmas, mert tudjuk, hogy milyen veszélyes is lehet egy erdő, ha leszáll a köd (köszi, Kaci).

Az Onslaught DLC megjelenése január 28-án esedékes. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)