Hirdetés

A Cards Against Humanity megint megnyerte a Black Fridayt

|

A tavalyi tehéntrágyás mutavány után idén valami még jobbat talált ki a Cards Against Humanity csapata, hogy megmutassa, az emberek mindenért képesek fizetni Black Friday-en.

Hirdetés

Most már sokadik éve találnak ki valamit Black Fridayre a Cards Against Humanity készítői. Tavaly például tisztán leírták, hogy az aznap rendelt csomagokban tehéntrágya lesz, de ezt sokan figyelmen kívül hagyták. Vagy épp erre volt szükségük. 

Idén sokkal kevésbé undorító dologgal álltak elő: bárki fizethetett nekik 5 dollárt, csak úgy. Tényleg: az égvilágon semmit nem adtak cserébe, és ezt tisztán leírták, sőt, egy kis négyzetet is be kellett pipálni, hogy megerősítsük, tényleg a semmiért fizetnénk. A nap végére így, 11248 ember közreműködésével 71145 dollár, közel 21 millió forint gyűlt össze (1199 ember volt, aki többször is fizetett, egy valaki konkrétan 20-szor). 

Az elmúlt években mindig valami segélyszervezetnek adták a pénzt, de idén megtartották maguknak, és itt leírták, ki mit vett. A csapat egyik tagja például macskaalmot, egy másik egy kétkezes nagykardot,  de olyan is volt, aki a válóperes ügyvédjét fizette ki. Néhányan önként adakoztak is azért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)