Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - íme az idei versenyek legszebb pillanatai

|

A versenyszerű CS legjobban sikerült megmozdulásai még azokat is lenyűgözik, akik annyira nem követik az e-sportokat.

Hirdetés

Az utóbbi hónapok nem feltétlenül voltak a Counter-Strike: Global Offensive versenyszerű játékosainak legdicsőségesebb pillanatai, köszönhetően annak, hogy több csapatot is csaláson kaptak. Ettől persze a játékosok ugyanolyan tehetségesek maradtak, és tisztes körülmények között is bemutattak jó néhány lélegzetelállító játékot.

A YouTube-on rendszeresen CS:GO-val foglalkozó Peter Vallsten készített egy összeállítást arról a tíz megmozdulásról, ami szerinte a legszebb volt 2014-ben. Vannak itt lehetetlennek tűnő lövések, a közönséget is kacagásra késztető lopakodás utáni fragek, és egyedül megnyert körök is. Persze lehetne vitatkozni a sorrenddel, - ahogy a kommentek között meg is tették sokan - de azt el kell ismernünk, hogy mindegyik teljesítmény elismerést érdemel.

Reméljük, a jövő évben nem árnyékolják be az ideiekhez hasonló botrányok ezeket a kiváló meccseket, és hogy hazai versenyeken is láthatunk hasonlóan szép pillanatokat.

Nektek volt kedvenc pillanatotok az idei CS:GO-versenyekről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)