Hirdetés

Vajon mit fog bejelenteni a Criterion Games?

|

Hamarosan bejelent valamit a Burnout sorozatot jegyző Criterion Games - vajon azt folytatják, vagy valami újjal készülnek?

Hirdetés

„Dolgozunk néhány szupertitkos dolgon, amiről most még nem beszélhetek” – írta a Criterion honlapján Pete Lake producer. „De van valami lenyűgöző, amit hamarosan leleplezünk!”. Gamescom, talán?

A „néhány” azt sejteti, hogy egynél több, viszont mi jelenleg egyetlen, talán már nem is létező projektről tudunk. Volt a 2014-es E3-on egy prototípus, egy belső nézetes extrémsport-játék, amiben a játékos helikopterekről quadokra, azokról repülőkre, majd jetskikre ugrott át, meg repült egy kicsit szárnyasruhával is, nem feltétlenül ebben a sorrendben. Azóta egyáltalán nem hallottunk erről, nevet és platformot sem tudunk, az a trailer (meg néhány koncepciórajz) az egyetlen, ami valaha megjelent vele kapcsolatban, úgyhogy ha nem is törölték, mostanra sokat változtattak rajta.

Többször felmerült már, hogy a Criterion folytatja a Burnout sorozatot, aminek nagyon örülnénk, régóta pihen, itt a visszatérés ideje. Új Need for Speed játék részükről nem várható, a Need for Speed rebootot teljes mértékben a Ghost Games csinálja (a két évvel ezelőtti Rivalsnél a Criterion is segített). Ezzel együtt nem valószínű, hogy a versenyzéstől nagyon elrugaszkodnának.

Szerintetek mi lesz? Az extrémsportos játékot leplezik le? Bemutatnak egy új Burnoutot, vagy remasterelik a Paradise-t? Esetleg egy Star Wars versenyjátékot készítenek? Melyiknek örülnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)