Itt az új GameStar póló!
Kattints a részletekért!

Crysis 3 - megérkezett az első javítás

Myrrdhinn

A PC-sek számára mától elérhető a Crysis 3 első javító csomagja, mely a többjátékos mód hibáit reszelgeti szépen.

Az 1.1-es verziószámot viselő patch, számos hibát irt ki a Crysis 3-ból (amelyről a GameStar tesztjét itt olvashatjátok), többek között a célkereszt alkalmankénti eltűnését, a lövésekkel és újratöltéssel kapcsolatos fennakadásokat, illetve csatlakozási problémákat, ami miatt többször is repült néha az egyszeri felhasználó játékmenet közben.

Számos probléma lépett fel akkor is, amikor a játék hostot cserélt, sőt időnként még be is ragadhattak a gyanútlan vadászok bizonyos környezeti elemekbe, ám a tapasz ezekre is gyógyírt nyújt.


Áhh, a csodás természet!

Az 1.1-es javítás egyelőre csak a PC tulajok számára érhető el, a konzolosoknak sajnos még várniuk kell rá, azonban addig is, kijött egy Data Patch B nevet viselő csomag is, melyet a játék automatikusan letölt magának minden platformon.A Data Patch többnyire apróbb módosításokat tartalmaz, mint például Typhoon sebzésének csökkentése közép távon, vagy éppen az íj érzékenységének finomítása a konzolos verziókban.

Aki kíváncsi a Crysis 3 patcheinek részletes leírására, az látogasson el a patch notes oldalra.

crysis 3 patch 1.1-es patch javítás fps crytek pc xbox 360 playstation 3

Hasonló jóságok

5 Komment Szólj hozzá

17 5
galagonyalab
Inaktív)

Üdv!
Végig nyomtam a kukacig, de amikor csak "Te és én" maradtunk, akkor 20 percen keresztül lőttem az összes fegyverrel -csak épp szemen nem köptem-, de hiába, nem nyílt ki az Achilleszi csuklópántja a Istennek sem. Így kiegyeztünk döntetlenben. Ha esetleg van valakinek ötlete, hogy miért nem nyílik ki a gyenge pontja, mikor másnak még pisztolyra is kinyílt, azt megköszönném. Addig társasozunk a "kukaccal", amíg el nem fogy a lőszer.

20 4
Rafinho
Dr. Gregory House (9/10)

engemet csak az egér érzékenysége idegesít, de már a Crysis 2-ben is az volt a bajom, hogy távcsöves fegyverbe nézés túl érzékeny vmiért :/

20 3
LechooEdy
Jack Bauer (10/10)

Engem egy idegesít, mert célkeresztet rögtön ki kapcsolom minden játékban, mert rettentő idegesítő, ha van iron sight. Az, hogy jobb-gomb, majd gyorsan megint jobb-gomb, a CY3-ban ez legalább egy másodpercbe telik, nem tudom mire vár, de remélem kijavították.

18 1
Septimus
Dr. Gregory House (9/10)

Kipróbáltam a játékot.ennek egy új irányítás portolás kellene,mert nagyon szörnyű egy fps-hez képest.