Hirdetés

Cyberpunk 2077 - még évekig nem hallunk róla semmit

|

A fejlesztők szeretnének most minden erejükkel a Witcher 3-ra fókuszálni, de a Cyberpunk 2077-ról sem feledkeztek meg. Csak még nincs itt az ideje.

Hirdetés

A Reutersnek nyilatkozott a stúdió főnöke, Adam Kicinski, aki örömmel tudatta velünk, hogy a The Witcher 3: Wild Huntból már 1,5 millió példányt megvettek megjelenés előtt. Ugyan ez szép szám, a CD Projekt RED abban bízik, hogy a Cyberpunk 2077 még ezt is felülmúlja majd.

„Reméljük és bízunk benne, hogy a Cyberpunkban még több a potenciál. Persze erről még túl korai beszélnünk. Ez és a következő év is a Witcher körül forog majd.” Alapvetően nem bánjuk ezt, hiszen a The Witcher 3: Wild Hunt komoly szerepjáték lett, amivel valószínűleg még el leszünk egy darabig, de tekintve, hogy a Cyberpunk 2077 már 2012-ben bejelentésre került, többet is megnéznénk belőle ennél:

Úgy néz ki, hogy a CD Projekt RED munkásait lefoglalják a The Witcher 3 tartalmai, így 2017-ig semmi újat nem kapunk a Cyberpunkról. Ti is olyan szomorúak vagytok emiatt, mint mi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)