Hirdetés

D4: Dark Dreams Don't Die - PC-re is jön?

|

A GDC 2015-ön bemutattak egy D4: Dark Dreams Don't Die demót, viszont lehet, hogy közben „véletlenül” bejelentették az Xbox One-exkluzív játék PC-s változatát.

Hirdetés

Többször volt már olyan, hogy különböző expókon egy-egy Xbox One-os játékról kiderült, valójában PC-n fut, de a D4 esetében más utal a PC-s megjelenésre.

SWERY 65 (avagy Hidetaka Suehiro) ugyanis úgy mutatta be egyébként Kinecttel és kontrollerrel is irányítható projektjét, hogy egérrel játszott, és ez adott alapot a találgatásoknak. A GDC 2015-ön bemutatott demót kimondottan a rendezvényre állította össze, viszont a hétvégi PAX Eastre is viszi, ami jelentheti, hogy ott kerül sor a bejelentésre. Egyértelmű megerősítést vagy cáfolatot nem kaptunk, de úgy tűnik, napokon belül kiderül, hogy lesz-e PC-s D4, vagy sem.

Ti szeretnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)