Hirdetés

Akkor most mi a helyzet a Destiny-DLC-kkel?

|

A Bungie legutóbbi nyilatkozatai némi zavart keltettek azt illetően, hogyan és mikor érkeznek majd új tartalmak a Destinybe, de egy új blogposzt szerint aggodalomra semmi ok.

Hirdetés

A Destiny közösségét kicsit összezavarta az utóbbi hétben a Bungie, ráadásul két alkalommal is. Egyrészt sokan arra számítottak, a PlayStation Experience-en új DLC-t vagy kiegészítőt jelentenek be, ehelyett csak a Sparrow Racing League-ről kaptunk hírt. Másfelől ebből az interjúból sokan arra következtettek, hogy ezután csak szezonális események érkeznek majd a Destinyhez, vagy komolyabb új tartalmakra egy esetleges Destiny 2 megjelenéséig kell várni.

Ezt látva a Bungie egy hosszabb posztban igyekszik megmagyarázni, mit is várhatnak a játékosok a Destiny második évében. A bejegyzésben Eric Osborne, vagy becenevén Urk azt tolmácsolta a rajongóknak, hogy lesz bőven új tartalom 2016-ban is, ráadásul nem is kell olyan sokat várnunk, mint idén, amikor december és május között gyakorlatilag nem érkezett semmi újdonság. A gyakrabban érkező tartalmi csomagok közül az első kettő még 2016 telén és tavaszén érkezik, az első pedig nagyjából akkora lesz, mint a halloweenkor tartott Festival of the Lost. A második (ami később érkezik), viszont "nagyobb lesz, mint bármi, amit a Taken King megjelenése óta láttatok", és a világ egészét tekintve is fontos változásokat hoz a Destinybe.

Nektek hogy tetszik az új irány?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)