Hirdetés

E3 2014 - Devil's Third játékmenet videó

|

Egy közel félórás játékmenet videót tekinthettek meg a Devil's Thirdből, méghozzá a fejlesztők kommentárjával.

Hirdetés

A Nintendo megpróbálja minden erejével felvirágoztatni a Wii U-t, és a Nintendo Directen bejelentett számos saját gyártású cím mellett a korábban kiadó nélkül maradt Devil's Third jogai is a tulajdonában vannak, így a játék is exkluzívá vált.

A fejlesztői kommentárral ellátott, körülbelül húszperces E3-as Devil's Third gameplay videó alatt a Ninja Gaiden és Dead or Alive szériákról ismert Itagaki Tomonobu beszél, valamint alkalmanként felszólal Danny Bilson, a THQ volt elnöke is, aki már szintén a Valhalla csapatát erősíti. Pörgős közelharcok, fegyveres összecsapások, rengeteg verekedés és őrültség, nézzétek meg ti is:

A Devil's Third valamikor 2015-ben jelenik meg Wii U-ra, pontos dátumot csak később kapunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)