Hirdetés

Diablo III - az új patch Escrow Error 317402-ja miatt többen bukják a pénzüket

|

Lehetett sejteni, hogy hiába a jól kitalált valós világbeli pénzért működő AH, ezzel lesznek azért gondok.

Hirdetés

A Diablo III 1.0.4. patch megjelenése után jó néhány játékosnak a valódi pénzes aukciós házban egy Escrow Error 317402 hibaüzenet jelentkezett vagy még most is jelentkezik.

A hiba olyankor jelentkezik, amikor tárgyakat szeretnénk vásárolni: a pénz ugyanis levonásra kerül, de a tárgyat sosem kapjuk meg. A fórumok átnézése után kiderült, hogy kb. 50-en jelezték a problémát, amely ennél többeket sújthat, hiszen nem mindenki jelentkezik azonnal. Az egyik játékos egyenesen 60 millió aranyat bukott a hiba miatt, ami nem kevesebb, mint 150 dollár (33400 Ft.)
A bejelentők közül néhányan azt is jelentették, hogy néhány nap múlva egyszer csak megjelentek a megvásárolt tárgyak az inventoryban. A Blizzard már vizsgálja az esetet, mi pedig addig is legyünk óvatosak, hiszen a Diablo III.ban már valódi pénzről van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)