Hirdetés

Dragon Quest: Heroes - bejelentés és trailer

|

PlayStation 4-re látogat a Dragon Quest franchise, amit egy különleges kinézetű konzollal egészít ki a Sony.

Hirdetés

A Square Enix és a Tecmo Koei bejelentették, hogy 2015-ben PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re vándorol a Dragon Quest széria, méghozzá a Dragon Quest: Heroes képében, amelyhez saját küllemű PlayStation 4-et is vásárolhatnak majd a rajongók.

A Dragon Quest: Heroes fejlesztését a Dynasty Warriors és Samurai Warriors játékokkal már bizonyított Omega Force csapatra bízták a kiadók, viszont jelenleg mindösszesen annyit sikerült megtudnunk a projektről, hogy nem az a tipikus old-school körökre osztott JRPG lesz, mint a Dragon Quest játékok általában, inkább akció-szerepjátékként kell gondolnunk rá.

A megjelenés egyelőre csak Japánra értendő, a nyugati lokalizáció még nem került bejelentésre, viszont a játék egyedi PlayStation 4-es kiadásáról, a "Dragon Quest Metal Slime Edition"-ről már lehullott a lepel, így fog kinézni:

További képeket a Dragon Quest: Heroes-ról és az egyedi konzolról a galériában találtok. Mi a véleményetek minderről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)