Hirdetés

Dreadnought - videón a Spec Ops: The Line fejlesztőinek új játéka

|

Bemutatkozott a Grey Box és a Yager közös fejlesztése, a Dreadnought, ami egy sci-fi, kompetitív és kooperatív többjátékos móddal érkező légiháborús csoda lesz.

Hirdetés

A Yager anno hatalmas meglepetést okozott a Spec Ops: The Line-nal, de most kipróbál valami egészen mást is.

Ahogy beharangozta, az E3 2014 ideje alatt bejelentette új, a Grey Box-szal együttműködésben fejlesztett játékát. A Dreadnought egy sci-fi űrhajós játék, melyben hatalmas hajókat irányítva kell visszaverünk a támadásokat. A hajók különböző kasztokra, alkasztokra lesznek tagolva, lehet őket fejleszteni, testreszabni. Egy epizódikus egyjátékos kampány, valamint egy kooperatív és egy kompetitív többjátékos mód is játszható lesz benne. A bejelentés szerint csak PC-re jön, de meglátjuk, végül kiköt-e valamelyik újgenerációs konzolon. Nézzétek meg az alábbi, elég durva trailert.

Megjelenés valamikor jövőre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)