Hirdetés

E3 2014 - kivégzések az új Mortal Kombat X gameplay-ben

|

Érkezett egy új Mortal Kombat X játékmenet videó, amiben nemcsak az új karakterek brutális mozdulatait nézhetitek meg, de még Ed Boon is elárul egy-két újdonságot a játékról.

Hirdetés

Mortal Kombat X filmszerű megoldásokkal és új karakterekkel dobja fel a jól ismert receptet, de Ed Boon szerint ez még csak egy kis szeletkéje mindannak, amit az új játéka kínál majd.

Az E3 2014-en az IGN elkapta egy pár szóra a Mortal Kombat széria atyját, Ed Boont, aki egy demóval súlyosbított beszélgetés alatt sok újdonságot osztott meg a rajongókkal. Az új karakterek között olyan nevek tűnnek fel, mint Terra/Torr, Kotal Kahn, Cassie Cage (Johnny Cage és Sonya Blade lánya) és D'vorah. A karakterünk kiválasztása után még háromféle variáció között is válogathatunk, amik mind különböző speciális támadásokkal és harcstílussal rendelkeznek.

Visszatér az X-ray is, illetve a Mortal Kombat X-ben is használhatjuk majd a környezetet a harcok során. Ahogy az elvárható egy jelenlegi generációs játéktól, a pályák gyönyörűek és sokkal folyamatosabb lett a mozgás is, no meg persze a kivégzések is brutálisabbak, mint valaha.

A videót köszönjük az IGN-nek.

Hogy tetszik az új Mortal Kombat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)