Hirdetés

E3 2015 - választ kaptunk a Fallout 4 legfontosabb kérdésére

|

Fallout 4 gépigény? Meh. Gameplay trailer? Kinek? Azt mondjátok, hogy meghalhat-e a kutya!

Hirdetés

A Fallout 4 gameplay trailerből kiderült, hogy a játékmenet során nagyon fontos szerepet tölt majd be a mellénk szegődő kiskutya. De legalábbis hasznosabb lesz, mint a Ghosts-ban.

Ahogy a Fallout 4 gameplay-ben is láthattuk, Dogmeat folyamatosan mellettünk van, parancsokat adhatunk neki és feltehetően sokszor szükség is lesz rá a játékmenet során. Ez eddig rendben is van, de a kis barátunkkal kapcsolatos legfontosabb kérdés még mindig az, hogy vajon meghalhat-e, ha esetleg elrontunk valamit.

A Bethesda most mindenkit megnyugtatott, hogy Dogmeat nem halhat meg. Ez persze arra vonatkozik, hogy a raiderek vagy más ellenségek nem ölhetik meg, de azért még mindig nem nyugodtam meg teljesen, mert vannak olyan elvetemült fejlesztők, akik pusztán a dramaturgia oltárán is feláldoznak egy kutyát.

Érdekes módon a filmekben és játékokban egy kiskutya halálát sokkal kevésbé viselem jól, mint egy emberét. Hajlamos vagyok akár ki is kapcsolni az adott filmet, ha látszólag teljesen indokolatlanul megölnek benne egy kutyát. Azt hiszem valamelyik Jurassic Parkban történt, hogy a városban elszabadult T-Rex megevett egy németjuhászt. Azt például ott félbe is hagytam. A Legenda vagyokban legalább volt értelme a gyönyörű kutyus halálának, de a későbbi újranézések során mindig áttekertem azt a jelenetet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)