Hirdetés

E3 2016 - pocsék névvel jön egy ígéretes játék

|

A Giant Squid első játéka igazi zen élmény lesz, az idegeinknek pedig már két hónapot sem kell kibírnia nélküle, hiszen hamarosan megjelenik az Abzû. Igen, így írva, köszönjük.

Hirdetés

A kismillió konzolokra is érkező indie játék egyikeként jelentették be még a 2014-es E3-on az Abzû-t, az idei kiállításon viszont végre pontos megjelenési dátumot is kapott a Giant Squid elő játéka, ami PC mellett PlayStation 4-re is érkezik.

Ha eddig nem találkoztatok volna vele, az Abzû (minden billentyűzet álma) egy kifejezetten nyugodt hangulatot árasztó kalandjáték, a tenger mélyét búvárként átkutatva ugyanis nem támadhatjuk meg a vizek lakóit, ahogy ők sem jelentenek ránk semmilyen veszélyt.

Viszont rengeteg érdekes részletet találhatunk, ahogy a fenti trailerben láthatjátok is, például egy bálnacsontvázra, vagy éppen egy letűnt civilizáció romjaira is bukkanhatunk. A Sony E3-as livestreamje előtt pedig azt is megtudhattuk, hogy augusztus 2-át jelölték ki a megjelenés napjaként, így hamarosan a hullámok alá merülhetünk.

Ti kipróbáljátok majd az Abzû-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)