Hirdetés

E3 2016 - így teljesítettek a sztárok és a youtuberek a Battlefield 1-ben

|

Snoop Dogg, Emily Ratajkowski és Terry Crews is azon hírességek között voltak, akiket az EA játszani hívott az EA Play-re. Nem játszottak túl jól.

Hirdetés

Az Electronic Arts nagy bulit akart az E3-at megelőző rendezvényén, és sikerült is összerántania 64, valahonnan ismert embert.

A Battlefield 1 többjátékos módját bemutató játékosok között volt jó néhány youtuber, mint Jackfrags vagy OneCheesyMofo és megannyi híresség, köztük a gyönyörű Emily Ratajkowski, a legendás Snoop Dogg (aki szégyentelenül eltolt egy cigit játék közben), Wiz Khalifa (aki osztozott Snooppal a cigin), Terry Crews, Jamie Foxx, Zack Efron és Marshawn Lynch.

Sikerült az egyes körök végén megörökíteni az eredményeket. Az első menetben a legjobban teljesítő ismert ember Rich Sherman, a Seattle Seahawks cornerbackje volt, aki 9-et ölt és 10-szer halt meg.

A következő menetben Starsnipe egy kicsit bealázta az ellenfél csapatot, de valahogy 0 öléssel és 5883 ponttal Ratajkowski kisasszonynak is sikerült a 14. helyig felkúsznia csapatán belül. Az egyik oldalon Wiz Khalifa, a másikon Tyrese Gibson zárta a listát.

Végül a harmadik körben Snoop Dogg már teljesen elvesztette minden érzékét, és egy gyönyörű, 0-11-es stattal, 577 ponttal lett csapata sereghajtója. Tyrese Gibson is maradt a végén. 

De legalább láttunk Battlefield 1 gameplay-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)